Odpowiedz
Beta Tester
Emeraldar
Wiadomość 11 z 14 (409 Obejrzane)

Dotyczy: Infamous - utracil waznosc

Są w takich przezroczystych bańkach. Jak kupisz pełną wersję, to bańki znikną i dostaniesz trofiki :smileywink:

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
MVP
Rympal
Wiadomość 12 z 14 (338 Obejrzane)

Jesteś pewien, że tak się stanie. Bo w przypadku Shattera który dzisiaj został dany w plusie za free tak się nie stało :/.

Unit13-Wyzwanie DniaOFPS UnchartedOFPS Resistance 3OFPS Killzone 3OFPS News
Share
Beta Tester
Emeraldar
Wiadomość 13 z 14 (299 Obejrzane)

Z tym Shatterem to ktoś coś sknocił. Powinniśmy dostać plik triala i do niego plik ulock'owujący, a dostaliśmy tylko triala, któremu zeruje się godzinny licznik. Chyba, że to tak ma być, taki niekończący się trial bez trofeów :smileytongue:

Share

Ciesze sie, że dobiłem tą gre przed trialem i plikiem na PSN. Na Prototype też prawie się rzuciłem. 

Jakoś nie przekonalem się jeszcze do kupowania gry bez plyty, instrukcji etc.

Pozatem kumplostwo z osiedla by się na mnie obraziło, bo byłby brak waluty do pożyczania.

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum               Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.