Odpowiedz
Member
dwamaliki
Wiadomość 121 z 127 (195 Obejrzane)

Re: [KONKURS] - Sprawdź swoją wiedzę i wygraj kod nieSławny: inFAMOUS™ - Festiwal Krwi

Bardzo dziękujemy, były niesamowite emocje! Gratulacje dla Zetwoo i pozostałych graczy! :smileyhappy:

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
Zetwoo
Wiadomość 122 z 127 (193 Obejrzane)

Re: [KONKURS] - Sprawdź swoją wiedzę i wygraj kod nieSławny: inFAMOUS™ - Festiwal Krwi

Ja także dziękuję :smileyhappy:
Dwamaliki - z mojej strony wielki respect, tak naprawdę o wygranej zadecydowały sekundy, ale widać że jest z Ciebie niesamowity przeciwnik.
Dzięki za dobrą zabawę i do zobaczenia następnym razem :smileytongue:
PS.
Tylko się upewnię, kod będzie wysłani via PW, tak?
Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 123 z 127 (191 Obejrzane)

[KONKURS] - Sprawdź swoją wiedzę i wygraj kod nieSławny: inFAMOUS™ - Festiwal Krwi

[ Edytowany ]

Jestem pod ogromnym wrażeniem Waszego przygotowania, bądź zwinności :smileywink:

:Thumbs:

PS. Tak, kod prześlę już jutro na PW.

Dobranoc:smileyhappy:

Share

Dotyczy: [KONKURS] - Sprawdź swoją wiedzę i wygraj kod nieSławny: inFAMOUS™ - Festiwal Krwi

Gratulacje dla zwycięscy Zetwoo :smileyvery-happy: znasz się na rzeczy

Gratulacje dla dwóch malików :smileytongue:  

Share
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 125 z 127 (148 Obejrzane)

[KONKURS] - Sprawdź swoją wiedzę i wygraj kod nieSławny: inFAMOUS™ - Festiwal Krwi

To wczorajsze kulminacyjne rozegranie było bardziej emocjonujące niż się wydawało :smileywink:

Napięcie może nie osiągnęło zenitu ale doszło do pomyłki, za którą bardzo przepraszam, szczególnie dwamaliki.

Nie wiem jakim sposobem w końcowym rozegraniu Zetwoo w moich zapiskach miał jeden punkt przewagi nad Wami, po ponownym sprawdzeniu wszystko wskazuje na to, że wczoraj powinna być dogrywka, (na która nawiasem pisząc miałam przygotowane pytanie :smileywink:) choć nie wiem czy ktoś by ją wytrzymał :smileywink:

W związku z powyższym wczorajszy quiz ma dwóch zwycięzców: Zetwoo i dwamaliki (a właściwie trzech:smileywink:)

Jeszcze raz przepraszam za pomyłkę, na całe szczęście posiadam drugi kod, który zasłużenie wędruje na ręce dwóch-malików.

Gratuluję i przepraszam:smileyhappy:

Share
Member
dwamaliki
Wiadomość 126 z 127 (136 Obejrzane)

Tyle emocji w konkursie, a tu się okazuje, że to jeszcze nie koniec i następuje nieoczekiwany zwrot akcji! Zza węgła wyskakują przyczajone i ukryte dwamaliki, zabierają swój kod i uciekają! :smileyvery-happy: Ciekawe czy coś się tu jeszcze zdarzy i co na to Hitchcock? :smileywink:

P.S. Dziękujemy!

Share
Member
Zetwoo
Wiadomość 127 z 127 (117 Obejrzane)

Niech i tak będzie, skoro tak ma być :smileytongue:
Do ostatniej chwili z wyliczeń wychodziło mi 5 do 4, widać Cass że razem gdzieś łyknęliśmy błąd. Jednak gratuluje dwamaliki i powodzenia w przechodzeniu gry (ja już to, jak i niemal wszystkie trofiki, mam za sobą :smileytongue: )
Do następnego :smileyhappy:
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum               Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.