z 30-12-2009 09:35 AM
z 09-02-2010 07:23 AM
z 09-02-2010 05:28 PM
z 10-02-2010 03:55 PM
Tak zgadza się. "Gigawatowe ostrza" można było pobrać z PSS korzystając z gratisowego kodu dołączonego do Edycji Specjalnej inFamous. Mimo, że kod ważny jest do 31.12.2011 roku to obecnie już nie zadziała. Trochę nie fer ze strony Sony. Mogli dać na PSS za darmo jakąś zupełnie nową umiejetność, a na pewno powinni dorzucić jakieś dodatkowe misje do gry.
z 20-05-2010 09:11 AM
Ściągnąłem to DLC, zainstaowałem, a ostrzy nie ma. Może dlatego, że zrobiłem to w momencie, gdy byłem już w połowie gry? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam Arek.
z 24-07-2010 10:19 AM

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]