Odpowiedz
Member
zkamil95
Wiadomość 1 z 6 (1,841 Obejrzane)

inFamous DLC na eu pss?

Witam. Mam pytanie. Czy będzie darmowe DLC do inFamous na europejskim ps Store? Z góry dziękuję za odpowiedź:Smile:

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
rwpoland
Wiadomość 2 z 6 (1,673 Obejrzane)

Re: inFamous DLC na eu pss?

Niedawno tj. 04.02.2010r w PSS ukazał się darmowy dodatek do inFamous "Gigawatt Bladers Power", trochę skompo, bo liczyłem na dodatkowe misje... Pozdro

Share
Member
zkamil95
Wiadomość 3 z 6 (1,657 Obejrzane)

o to DLC i chodziło kiedyś w limited edition były ale potem ukazało się darmowe na amerykańskim pss ale nie działało bo mam angielską wersję. Ale dobrze że już jest :smileyhappy:

Share
Member
rwpoland
Wiadomość 4 z 6 (1,641 Obejrzane)

Tak zgadza się. "Gigawatowe ostrza" można było pobrać z PSS korzystając z gratisowego kodu dołączonego do Edycji Specjalnej inFamous. Mimo, że kod ważny jest do 31.12.2011 roku to obecnie już nie zadziała. Trochę nie fer ze strony Sony. Mogli dać na PSS za darmo jakąś zupełnie nową umiejetność, a na pewno powinni dorzucić jakieś dodatkowe misje do gry.

Share

Ściągnąłem to DLC, zainstaowałem, a ostrzy nie ma. Może dlatego, że zrobiłem to w momencie, gdy byłem już w połowie gry? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam Arek.

Share
Member
rwpoland
Wiadomość 6 z 6 (935 Obejrzane)

Dotyczy: inFamous DLC na eu pss?

Ostrza są na pewno. z tego co pamiętam to trzeba użyć strzałki w górę. Popróbuj. Pozdrawiam

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum               Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.