Odpowiedz
Member
Pablo-IS
Wiadomość 1 z 5 (426 Obejrzane)

inFamous bycie dobrym czy złym

Witam! Mam pytanie bo wczoraj zaczołem grać w inFamousa 1 i zrobiłem kilka pierwszych misji i zawsze mi dodaje punkty do bycia złym a jeżeli chciał bym mieć dobrą karmę to jak to zrobić? Czy może zła karma jest lepsza? Pozdrawiam 

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: inFamous bycie dobrym czy złym

[ Edytowany ]

Bez różnicy, bo i tak będziesz musiał przejść grę dwukrotnie do platyny. Jak chcesz być dobrym to nie zabijaj cywili, ulecz ich jak widzisz jakiegoś leżącego na chodniku, przeciwników jak możesz to przykuwaj do podłoża. Przy wykonywaniu misji gdzie masz wybór wybieraj dobre zakończenie.
Chcąc być złym musisz ranić przechodniów, zabijać ich, przrykuwać do podłoża i wysysać z nich energię.

Share
MVP
Rympal
Wiadomość 3 z 5 (392 Obejrzane)

Dodatkowo są na mapie misje poboczne po stronie zła (oznaczone czerwonym wypełnieniem) i dobra (zielona). Tylko przy wyborze w tych misjach liczy się pierwszy wybór. Bo tych misji jest chyba 15 w jedną i drugą stronę co odblokowuje Ci powoli jedną z mocy. (i trofa za wszystkie moce)

Jeżeli masz np. złą karmę to misje fabularne w większości wpadają na złą połowę Cola.

Unit13-Wyzwanie DniaOFPS UnchartedOFPS Resistance 3OFPS Killzone 3OFPS News
Share
Member
Pablo-IS
Wiadomość 4 z 5 (388 Obejrzane)

Już kumam o co chodzi. Gierka bardzo fajna. Ciekawe czy druga część też jest taka ciekawa. 

Share

Wg. mnie o wieeele bardziej wciągająca :smileywink:
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum               Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.