Odpowiedz
Member
asparo74
Wiadomość 41 z 46 (1,974 Obejrzane)

Re: Problem z zapisywaniem gry

Dziękuję bardzo za podpowiedź, próbowałem obydwóch sposobów, niestety ze skutkiem zerowym. Może dla pełnego zobrazowania sprawy podam kilka dalszych szczegółów: gra standardowo zaczyna się wybuchem (autobus czy samochód lecąc na helikopter), potem mamy wędrówkę na most. Potem następuje komiksowa wstawka wyjaśniająca,co się stało i co się działo przez kilkanaście dni po wybuchu (tu już mnie zastanawia fakt, że tej wstawki za cholerę nie da się przerwać czy pominąć, znam już ją na pamięć, czy tak jest prawidłowo?). Potem zaczyna się właściwa gra: mamy 14 dzień kwarantanny i nasz bohater na prośbę swojego kumpla ładuje na dachu akumulatory do telewizorów. Również tutaj, do momentu w którym nasz bohater wypowie kwestię, że cieszy się, że może być przydatny, nie mogę z grą zrobić nic, np. nie mogę przejść do menu. To też normalne??? Gram dalej, mamy pierwszą misję czyli "PIERWSZY RZUT OKA - POCZĄTEK MISJI".

I teraz tak: zapisuję sobie grę, potem ją kończę, uruchamiam sprzęt i co mam? Oczywiście: komiksowa wstawka pokazująca pierwsze dni kwarantanny (bez możliwości przerwania, wyjścia itp.), 14 dzień kwarantanny. Wchodzę w menu i mam: moce, sterowanie, opcje i zapisane dane. Co ciekawe, u dołu screenu mam cały czas komunikat: pokonano wręcz - pokonaj przeciwnika w walce wręcz, a jeszcze niżej: sztuczka 0 z 21. Wchodzę w zapisane dane, klikam na wybrany (i wcześniej zapisany przeze mnie save), gra pięknie ładuje się (z paskiem stanu itd.), po załadowaniu pojawia się czarny ekran z logo inFAMOUS u dołu i słynnym cytatem na środku ekranu i... gra rozpoczyna się od wstawki komiksowej. Czy macie tak samo, czy mam po prostu schrzaniony egzemplarz gry? Z góry dzięki za dalszą pomoc

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Neq
Member
Neq
Wiadomość 42 z 46 (1,965 Obejrzane)

Witam,

Twój problem to bardzo dziwna anomalia, z którą się jeszcze nie spotkałem mimo znajomości kilku wątków o inFamous. Polecam zadzwonić do biura obsługi klienta i przedstawić swój problem wraz z dotychczasowymi próbami jego rozwiązania. Przypuszczam, że odpowiedzią będzie wymiana egzemplarza gry (darmowa). 

Image and video hosting by TinyPic>
Share
Member
asparo74
Wiadomość 43 z 46 (1,948 Obejrzane)

Jeszcze raz dziękuję za pomoc. Chyba nie ma innego wyjścia, tylko skorzystać z BOK. Pozdrawiam
Share
Member
moro19
Wiadomość 44 z 46 (1,360 Obejrzane)

Re: Problem Gigawatt Blades!

mam pytanie gdzie znajdowal sie u ciebie ten kod bo u mnie nie moge go znalezsc?????

Share

Gigawatt Blades dostępne są tylko w Edycji Specjalnej, do ściągnięcia w postaci kartki ze zdrapką w jednym z zachyłków w pudełku...

Share
Member
s_nort
Wiadomość 46 z 46 (1,224 Obejrzane)

Od wczoraj dostepne za darmo z poziomu europejskich PSS :smileyhappy:

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum               Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.