Odpowiedz
Neq
Member
Neq
Wiadomość 1 z 46 (2,812 Obejrzane)

inFamous

[ Edytowany ]

Witam,

w związku z ostatnimi doniesieniami wypada stworzyć dla tej gry jakis temat do dyskusji :smileyhappy:

Gra już w czerwcu 2009 roku zawita na półki sklepowe! I co ważne tą wizytę na półkach sklepowych (bo mam nadzieję, że gra zejdzie jak świeże bułeczki ;] ) poprzedzi demko.

Opublikowano też okładkę gry, oto ona:

10f_ifcover.jpg

Jeśli ktoś nie wie jak wygląda inFamous i z czym to się je, poniżej link do filmików prosto z gry:

http://www.gametrailers.com/game/5157.html?show=Gameplay#Content

Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji ;]

Message Edited by Cassiopaea on 02-11-2009 01:37 PM
Image and video hosting by TinyPic>
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
Klimat_GTK
Wiadomość 2 z 46 (2,796 Obejrzane)

Re: inFamous

at last! yay :smileyvery-happy: a kiedy demko ma wyjść wiadomo już może?
Share
Neq
Member
Neq
Wiadomość 3 z 46 (2,794 Obejrzane)

Niestety nie wiadomo nic prócz tego, że ma wyjść przed premierą gry... :smileysad:
Image and video hosting by TinyPic>
Share
Member
Klimat_GTK
Wiadomość 4 z 46 (2,799 Obejrzane)

mam nadzieję że mnie nie zawiedzie ta gra!(oczekuję od niej czegoś na miarę mojego ukochanego second sight :smileytongue:)
Share

Dotyczy: Re: inFamous

Witam uprzejmie

Proszę o opisanie niniejszej gry, mniej więcej jaka jest fabuła i czy jest przewidziany Multiplayer?

To takie GTA IV?

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share
Member
Klimat_GTK
Wiadomość 6 z 46 (2,791 Obejrzane)

będzie multiplayer,gra jest sandbox-owa(taki free roaming,jak w GTA) fabuła wygląda mniej więcej tak:
Cole(gł bohater)jest kurierem na rowerku(xD),pewnego razu dostaje paczkę która eksploduje niszcząc parę bloków i zostawiając po sobie krater i Cole jako jedynego ocalałego,jakimś cudem dostaje moce błyskawic(ołłł jeee ^^)i budzi się 2tygodnie potem.Ku jego zdziwieniu w Empire City(miasto w którym żyjemy)panuje ogólny chaos,gangi przejeły władzę i jakiś wirus zaraża ludzkość etc etc.Pewien DJ radiowy powiada że Cole jest główną przyczyną aktualnego stanu rzeczy i tym samym wprowadził polowanie na Cole...w grze musimy przeżyć i opcionalnie pomagać komu się da i dojść do sedna sprawy co się tak właściwie stało.oczywiście możemy być bohaterem albo antybohaterem wybór należy do nas
Share
Krzyku
Wiadomość 7 z 46 (2,788 Obejrzane)

Słyszałem, że gra była porównywana do Prototype.
To tak dla zobrazowania gry ...

Zapraszam:

Userbars.pl

Share
Member
Klimat_GTK
Wiadomość 8 z 46 (2,782 Obejrzane)

kiedyś ci o tym pisałem że są podobne
Share
Beta Tester
Przem_2010
Wiadomość 9 z 46 (2,699 Obejrzane)

InFamous

Witam.

Muszę przyznać, że z każdym nowym materiałem gra zaczyna mi się coraz bardziej podobać:smileywink: Do tego informacja o polskiej wersji językowej:smileyhappy: Poniżej daje linki do świetnego trailera i kawałka rozgrywki.

http://www.gametrailers.com/player/48514.html?type=flv

http://www.gametrailers.com/player/48695.html?type=flv

A jaka jest wasza opinia na temat tej gry?

Pozdrawiam

***"Autor postów nie odpowiada za ich treść"***
Share

Re: InFamous

Gra nadchodzi jakoś tak bez większego szumu, jednak w niezwykły, perwersyjny prawie sposób wzbudza moje zainteresowanie. Mam nadzieję, że okaże się godna miana exclusive.

Wersja językowa zrozumiała dla ludzi w naszym kraju może wpłynąć dobrze na sprzedaż (a swoją drogą, to jak poszło Killzone 2 u nas?), niemniej chciałbym mieć możliwość grania z oryginalnym udźwii napisami(lub bez :smileyvery-happy:).

Obawy jak zawsze w grach sandbox'owych oscylują wokół różnorodności misji, zadaniach pobocznych, stopniu wpływania na świad.

Jeżeli wyjdzie z tego klimatyczne, kameralne GTA z supermocami, a w dodatku z supportem DLC, to cel zostanie osiągnięty. Życzę szczęścia, Sucker Punch!
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum               Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.