z 04-05-2011 12:19 PM
Deweloper Kenneth Schramm mówi że za kilka tygodni otrzymamy grywalne demo inFAMOUS 2, data jednak nie została jeszcze ujawniona ![]()
źródło;
http://www.vg247.com/2011/05/04/sucker-punch-infam
z 05-05-2011 01:37 PM
@&*@!
Sprawdziłem maila i okazało się, że mam do pobrania od połowy kwietnia demo Infamous2 do pobrania!!!
A tu nie działa PSN!!! AAAAAAAAAAAAAAAAuuuuuuuuuuuuuuu
z 05-05-2011 10:08 PM
Daj koda, daj, daj, koda daj !!! ![]()
A tak na poważnie to daj koda!!!! ![]()
Ja niestety nigdy żadnego kodu do bety tudzież dema od Sony nie dostałem drogą mailową, ba nie raczyli mnie nawet powiadomić mailem o tym że się do nich włamali i co powinienem zrobić (podobnosz wszyscy dostali). Fakt, że opcje otrzymywanie maili z reklamami aktywowałem dopiero z pól roku temu to i tak nie zmienia faktu iż do tej pory nic nie otrzymałem, nawet reklamy ![]()
Demokles jak już będzie okazja do zabawy z betą, to opisz swoje wrażenia. ![]()
Pozdrawiam
z 02-06-2011 07:44 AM

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]