Beantwoorden
Heb je iets toe te voegen?

Meld je aan om verder te gaan

 • 56

  Nieuwe berichten gedurende het laatste uur

 • ontvang binnen enkele minuten een antwoord

 • 92%

  92% percent van berichten die beantwoord zijn

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
13 okt 2018
Door cd_BE

cd_BE

 • MVP
 • Offline
98%
09 Rang
voortgang

HITMAN 2: GOST mode

[ Bewerkt ]
1 reactie 151 Weergaven bewerkt 13-10-2018
13 okt 2018
Door cd_BE

Met al die geweldige releases in oktober zou je bijna vergeten dat onze goede vriend Agent 47 binnenkort ook uit de schaduw komt.

 

Dus hoog tijd om daar wat niets over te posten.

 

Ghost Mode is een gloednieuwe modus in HITMAN 2. Voor het eerst is er een multiplayer optie. Nu ik hoor jullie al denken HITMAN en multiplayer dat kan nooit goed komen. Als jij het stealth wil aanpakken en de andere in chaos dat is om problemen vragen. Wel, dat is niet het geval met Ghost Mode.

 

Je speelt samen en toch helemaal apart in deze 1 vs 1 mode. Je begint met dezelfde tools op dezelfde locatie en random targets. De eerste die het doel behaald wint. Simpel, toch? Ideaal om je vaardigheden en skills te testen. Bekijk de trailer en ontdek het zelf:

 

 

Zoals in elke HITMAN game draait het om elimineren, het liefst zonder dat iemand weet dat je er ooit geweest bent. Dat is ook het doel in deze host mode. Schakel je target uit, verstop het lichaam en zorg dat niemand je het ziet doen. Want als je wordt gespot verlies je een punt. Als iemand de opdracht heeft vervuld dan krijg je een nieuw doelwit en begint het spelletje van voor af aan. Sluw en nauwkeurig dat is nodig om deze modus tot een goed einde te brengen, al tikt de klok wel want er is een kaper op de kust. Als jij of je tegenstander het te bond maakt heeft de andere er geen invloed op, maar waar je misschien wel als eerste naar toe loopt zijn de host chats. De items zijn random, maar er is maar één exemplaar. Dus wie het eerste bij de kist is, kan het voor de andere moeilijker maken. Of misschien net plezieriger.

 

Wie heeft ooit gezegd: I reject your reality and substitute my own? Dat moeten ze bij IOI ook gehoord hebben. Want hoewel je het tegen elkaar opneemt heeft ieder zijn eigen realiteit. Jou acties beïnvloeden enkel jou realiteit. De enige manier om je tegenstander het wat moeilijker te maken zijn de Ghost Items die beïnvloeden beide realiteiten. De Ghost-versie van je tegenstander zal je altijd zien. Je weet dus perfect waar hij of zij uithangt, welke kostuum ze dragen, welk wapen ze hebben. Je kan misschien zelfs inschatten wat hun volgende zet gaat zijn. Dus als je weet dat de enige manier om de realiteit van je tegenstander te beïnvloeden de Ghost Items zijn en je toevallig een Ghost Coin in je inventaris hebt kan je het tij misschien op de goede moment keren. Want het vallen van de coin hoor je in beide realiteiten...

 

'Picture-in-pictures' op TV heeft het naar mijn gevoel nooit echt gewerkt, maar voor HITMAN 2 zijn de 'Picture-in-pictures'-updates wel handig. Moest je de Ghost van je tegenstander uit het oog zijn verloren dan blijf je zo op de hoogte van zijn of haar belangrijkste acties. Zoals je in onderstaande afbeelding kan zien. Je tegenstander heeft het doel geëlimineerd en jij hebt nu 20 seconden om de score gelijk te maken, want na 20 seconden krijg je een nieuwe opdracht en ben je je punt kwijt.

 

Misschien leuk om te weten, moest je tijdens je missie sterven moet je niet panikeren. Je spawned terug op je locatie. Je outfit en combat status herstellen zich ook. Je verliest er geen punten mee, misschien enkel wat tijd als je ontdekt bent en een leger politieagenten achter je aan zit. Volgende maand is het zover! Wat denken jullie van de gloednieuwe Ghose-Modus? De eerste locatie die we kunnen ghosten is Miami, al zullen er later wel andere locaties worden toegevoegd. En met de Legacy Pack zou het wel eens kunnen dat we locaties uit de vorige game gaan zien om daar spoken te slim af te zijn. Voor de dappere onder ons:

 

Be Bald and Be Free Day

Zondag 14 oktober 2018

Een maand voor de release van HITMAN 2 viert de wereld Be Bald and be Free Day. Een dag waarop het hebben van een kaal hoofd massaal omarmd word. Dus weg met die schaamte over je dunner wordende haardos, die terugtrekkende haargrens en inhammen; hanteer je scheermes en Be Bald and be Free!

 

Warner Bros. daagt iedereen uit om zich net als de befaamde Agent 47 uit de videogame HITMAN 2 kaal te scheren.

 

Deel je foto op hun Facebook en maak kans op de videogame.

 

Een videogame kunnen wij niet weggeven, maar als dan toch een foto aan het posten bent, kan je deze hier ook met ons delen. 

 

t'is dat het morgen verkiezingen zijn in België anders zou ik misschien ook even Bald en vrij gaan. Haar groeit toch terug, niet?


LET’S SOCIALIZE:

cd_be_ytlogo
http://cdbe.wordpress.com
Beantwoorden
0 Kudos
reactie


I do not suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
Beta Trial Member since: 07-07-2003
Mac USER , since 28 - 09 - 2006!

Bekijk onze huisregels voor posts
Antwoord plaatsen Antwoord bijwerken Annuleer

Accepted Solution

View Original

Probleem opgelost

Bekijk originele post
Beta Tester
07
/16

PBJ85

 • Beta Tester
 • Offline
90%
07 Rang
voortgang
PBJ85
geaccepteerde oplossing

De laatste 2 hitman games vond ik super!
Deze game is gewoon de laatste hitman maar dan een 1,5 versie ....

 

Anyway de Ghostmode zet de deur open voor Co-Op? 

Lijkt me heerlijk om in co-op te moorden! 

Beantwoorden
0 Kudos

HITMAN 2: GOST mode


[/~~~MY TWITTER ~~~ PSN: PBJ85~~~#4thePlayers~~~\]

[Helpdesk: NL 020 709 5025 BE 02 588 42 40 ma t/m vr 9-20 za 10-16.00.]
[PlayStation PLUS FAQ -- Alle info over PlayStation Plus vind je hier!]
[Playstation Network Status Checker]
Bekijk onze huisregels voor posts
Antwoord plaatsen Antwoord bijwerken Annuleer