Son 1 saat içerisinde yeni mesajlar
Dakikalar içerisinde cevap alın
Mesajların yüzde 92% 'i cevaplandı
Herkese Merhaba
2016’da çıkışı ile birlikte oyunculara geniş bir evrende gezegenler arasında yolculuk imkanı tanıyan sınırsız olasılıkları bizlere sunan No Man’s Sky’ın belki de en büyük hayal kırıklığı yaratmasına neden olan yönü çok oyunculu özelliğinin olmayışıydı.Oyunun çıktığı günden beri bir çok küçük güncelleme gelmesine rağmen oyun istenilen beğeniyi bir türlü yakalayamadı.
Yapımcı firma Hello Games'in başındaki isim Sean Murray ve ekibi oyuncuların geri bildirimlerini göz önünde bulundurmuş olacak ki No Man’s Sky’a 24 Temmuz’da PS4 için yeni bir güncelleme geliyor.Bu güncelleme ile oyuncular multiplayer olarak arkadaşları ile birlikte oynayabilecek.Arkadaşlarınıza hayatta kalmaları için yardım edeceğiniz gibi diğer oyuncuları da avlayabileceksiniz. Bakalım bu güncelleme oyuncuların ilgisini tekrardan çekmeyi başarabilecek mi?
Kaynak:Dualshockers, nomansky.com
Oyunu ara arada olsa ilk çıktığı günden beri oynuyorum. Dikkat çekermi evet çeker ama istenilen kadar değil bence. Çünkü oyuncuların çoğunu küstürdü. Hele Osiris New Dawn ps4 e geldiği vakit tozlu raflarda benim içinde yerini alacaktır bu oyun :D
Oyun dünyasının Çiftlikbank'ı bu oyundur :D
Yok böyle bir oyun, her gezegen özel yapay zeka yardımı ile oluşturuluyor, oynarken kendinizden geçeceksiniz, milyonlarca içerik vaatlerini unutmak elde değil. Özellikle yapımcının gülüşünü ve yalınayak verdiği pozunu unutamıyorum. Herkes çapı kadar içeriğinden bahsetmeli şişirmeye gerek yok.
@kankileytahocamızı tenzih ederim. Kendisi oldukça seviyor sanırım bu yapımı.
@AnKaXIIIOyunu bu yüzden almamıştım ama keşke zamanında olsaydı bu iş çünkü heyecanı kaçtı. 😕
Website ©2016 Sony Interactive Entertainment Europe Limited. Tüm içerik, oyunlar, isimler ve/veya kostümler, lisanslı eserler, yaratıcı çalışmalar ve ilişkili imajlar, ticari lisanlardır ve telif hakları eser sahiplerine aittir. Tüm hakları gizlidir. Daha fazla bilgi
Deneyiminizi ve reklamları kişiselleştirmek için bu sitede ve diğer sitelerde çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi almak veya ayarları değiştirmek için buraya tıklayın.