Son 1 saat içerisinde yeni mesajlar
Dakikalar içerisinde cevap alın
Mesajların yüzde 92% 'i cevaplandı
Bloodborne da platin kupa yapmama ragmen platin tema kodum e mailime gelmedi. canli destek ile konustum ve ilgilenicez dediler 2 gun sonra gelen mailde yazdiklari sey ise "platin KUPA yi alabilmeniz icin abd veya kanada hesabiniz olmasi gerekli." yaziyordu yani hem tema degil kupa dan bahsediyorlar hemde baska hesap istiyorlar? tmm peki benim abd hesabim var ama ben platin kupayi turkiye hesabimda aldim simdi bi de abd hesabimda mi platin kupa kasmam gerek? bi bloodborne platinum tema kodu yolluyacaksiniz alt tarafi yani.
Bu tip promosyonlar ülke ve bölgelere özel olabiliyor, US hesabınla platin kupa almadıkça bu tema dan yararlanamazsın bahsettiğin şartlara göre.
Merhaba @PranksterJoker
Yüksek ihtimal ile ilgili arkadaşlar konuyu yanlış anlamışlar. Bloodborne'da platin kupa sahiplerine oyunun teması bölge fark etmeksizin mail yoluyla ulaştırılıyor. En azından önceden böyleydi. Zamanında kupayı aldıktan 1-2 hafta sonra mailime kodunu göndermişlerdi. Kısacası bu tema için Amerikan hesabına ihtiyacınız yok.
Sonuç alana kadar alternatif olarak Dark Souls III'ün dinamik temasını öneririm. İleri seviye bir sanat eseri bana kalırsa. Kendisini edinmek hiç de zor değil ayrıca tamamiyle ücretsiz.
Outlook hesabımın şifresini unuttuğum için bir türlü erişemediğim tema.
Website ©2016 Sony Interactive Entertainment Europe Limited. Tüm içerik, oyunlar, isimler ve/veya kostümler, lisanslı eserler, yaratıcı çalışmalar ve ilişkili imajlar, ticari lisanlardır ve telif hakları eser sahiplerine aittir. Tüm hakları gizlidir. Daha fazla bilgi
Deneyiminizi ve reklamları kişiselleştirmek için bu sitede ve diğer sitelerde çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi almak veya ayarları değiştirmek için buraya tıklayın.