Nowe wiadomości z ostatniej godziny
Otrzymaj odpowiedź w ciągu minut
92% procent wiadomości, na które odpowiedziano
Nominacje - Most Creative Member 2011
W tej kategorii wcielicie się w ekspertów sztuki nietypowej, rozstrzyganjąc tym samym losy najbardziej kreatywnych użytkowników forum.
Dlatego swoją uwagę skupcie na najciekawszych avatarach, sygnaturach, posterach czy innych innowacyjnych pomysłach, które mieliście okazję zobaczyć na forum w 2011 roku.
Powodzenia!
to ja nominuje do tej nagrody uzytkowniczke:
beata1516
Rafa_Ello
kozik_k2, Macio_82
Dodam jeszcze turgin09 za pomysł na turniej w KZ3. A Macio i Kozik oczywiście za ofps.pl :).
beata1516
Rafa_Ello
Rympal
xWisnia_PL
Jak mogłem zauważyć, że wśród "kreatywnych" nie ma Rympala :smileyembarrassed: . Sorki Rympal, dzięki Schemat :)
EDIT: Przepraszam, mój błąd - Rympal pojawił się wcześniej więc dlatego pewnie nie powielałem nominacji :). Uff, teraz już się mniej wstydzę za siebie :D
beata1516
kozik_k2
Macio_82
Pioterek2010
Rafa_Ello
Rympal
xWisnia_PL
Nie wiem do końca czym kierowaliście się przy wyborze w tej kategorii, ale jedno jest pewne tytuł najbardziej kreatywnego użytkownika na forum przyznany został xWisnia_PL!
Gratulujemy!!!
:D
Website © 2016 Sony Interactive Entertainment Europe Limited. Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i / lub wizualna postać produktu, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami towarowymi i / lub materiałami chronionymi prawami autorskimi ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. Więcej informacji
Używamy plików cookie w celu personalizowania reklam i sposobu obsługi użytkowników w tej witrynie i na innych stronach internetowych. Aby uzyskać więcej informacji lub zmienić ustawienia, kliknij tutaj.