Nowe wiadomości z ostatniej godziny
Otrzymaj odpowiedź w ciągu minut
92% procent wiadomości, na które odpowiedziano
Nominacje - Most Helpful Member 2011
Poważne wyróżnienie więc i do tej nominacji należy podejść poważnie.
Zatem czas pomyśleć, którzy z użytkowników chętnie służą pomocną radą kiedy jesteście w potrzebie.
Powodzenia!
rabsonek
weszka_1989
Psychopath-PL
Zdecydowanie Gwelezemba. Myślę, że nie powinno zabraknąć naszej homeowej specjalistki od poszukiwania skarbów i opisywania jak je zdobyć. Tylko tak mogę Ci podziękować za to co robisz dla nas Aniu :).
Zdecydowanie RYMPAL - pozdrawiam.
Cassiopaea :smileyvery-happy:
Schemat
Psychopath-PL no i weszka_1989 pewnego wieczoru bardzo mi pomogła jak Psycho zaniemógł:)
Rympal
Gwelezemba
Psychopath-PL
rabsonek
Rympal
spiderszczebl
weszka_1989
Dzięki swojej wiedzy i chęci dzielenia się nią z innymi, tytuł najbardziej pomocnego użytkownika na forum przyznany został Rympal'owi!
Gratulujemy!!!
:D
Website © 2016 Sony Interactive Entertainment Europe Limited. Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i / lub wizualna postać produktu, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami towarowymi i / lub materiałami chronionymi prawami autorskimi ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. Więcej informacji
Używamy plików cookie w celu personalizowania reklam i sposobu obsługi użytkowników w tej witrynie i na innych stronach internetowych. Aby uzyskać więcej informacji lub zmienić ustawienia, kliknij tutaj.