Accepted Solution

View Original

pdc6.thread.problem_solved

pdc6.thread.view_original_post
19 kesä 2012
pdc6.first_thread.by

MerlinsCoffeeCup

  • Beta Tester
82%
09 pdc6.thread.avatar.rank
pdc6.thread.avatar.progress

DanceStar Party Hits tulossa

0 Vastaukset 1 892 Näytöt Created 19-06-2012
19 kesä 2012
pdc6.first_thread.by

 

Moi DanceStar-pelaajat!

 

Aiotteko hankkia myöhemmin tänä vuonna julkaistavan DanceStar Party Hits -biisipaketin? Tässä tietoja alla, ja DanceStarin nettisivuilla voi katsoa myös ennakkomainosvideon.

 

DanceStarParty Hits sisältää 40 mahtavaa kappaletta, esimerkiksi tämän hetken listahittejä Nicky Minajilta ja The Wantedilta, sekä klassisia tanssilattian täyttäjiä, kuten The Beach Boysin ‘Fun Fun Fun’.

 
Jokaiseen kappaleeseen löytyy neljä ammattilaisen tekemää koreografiaa (Aloittelija, Keskivaikea, Ammattimainen ja Tanssikumppanit) sekä Kuntoilu-, Bileet- ja Tanssiluokkatilat. Jos sekään ei riitä, voit myös itse ryhtyä koreografiksi ja luoda uusia tanssinumeroita Tanssin luomisessa, joko omaksi iloksesi tai ystävillesi pelattavaksi.
 
Lisäksi voit jakaa esityksiäsi helposti suoraan pelistä Twitteriin, Facebookiin ja näille sivuille, tai ostaa lisää kappaleita PlayStation®Store-verkkokaupasta.
 
Nyt voimme tarjota vain pientä esimakua DanceStar™ Party Hits -pelin kappaleista, mutta pidä silmät ja korvat auki, sillä ilmoitamme pian kaikki 40 levylle tulevaa kappaletta. Seuraa meitä Twitterissä @DanceStarHQ niin tiedät ensimmäisten joukossa...
 
Cheryl Cole - Fight For This Love
Dev Feat. The Cataracs - Bass Down Low
DJ Fresh - Gold Dust
Jessie J - Who's Laughing Now
Lady Gaga - The Edge Of Glory
Nicki Minaj - Super Bass
Reel 2 Real - I Like To Move It
The Beach Boys - Fun Fun Fun
The Pussycat Dolls - Buttons
The Wanted - Glad You Came

 

 

0 kehua
Vastaus