Accepted Solution

View Original

pdc6.thread.problem_solved

pdc6.thread.view_original_post
22 joulu 2011
pdc6.first_thread.by
82%
09 pdc6.thread.avatar.rank
pdc6.thread.avatar.progress

DanceStar Party -pelille kultalevy

[ Muokattu ]
0 Vastaukset 3 497 Näytöt 22-12-2011
22 joulu 2011
pdc6.first_thread.by

Kultatanssilla Joulun viettoon


Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry on myöntänyt DanceStar Party -pelille kultalevyn osoituksena yli 10 000 kappaleen myynnistä PlayStation 3 -pelialustalla.


Vain PlayStation 3:lle saatavassa DanceStar Partyssa on mukana 40 huippubiisiä, joiden kanssa voi bilettää PlayStation Move -liikeohjaimella. Mukana on esimerkiksi Bodyrockersien I Like The Way, Tinie Tempahin Pass Out ja Ellie Gouldingin Starry Eyed. Jokaisella biisillä on oma energinen tanssikuvionsa, jonka oppii toistamalla ruudulla näkemänsä liikkeet. Samalla kun pelaaja tanssii sydämensä kyllyydestä, hän voi seurata huippuartistien alkuperäisiä videoita tai kolmionäppäintä painamalla vaihtaa kameranäkymään ja seurata livenä omaa tanssiaan. Myös yhteisöllisyys on pelissä vahvasti mukana ja esityksiä voi jakaa myös ystävien kesken.


"DanceStar Party menestyy erinomaisesti huippusuositun SingStar-sarjan vanavedessä ja on selkeästi tanssipelien ykkösnimi tänä vuonna", fiilistelee PlayStationin kaupallinen johtaja Antero Paljakka.


Lisätietoja pelistä osoitteessa: www.dancestarparty.com/fi_FI/

 

 

FIGMA

 

FIGMA julkaisee Suomen virallista listaa. Suomen suosituimpien pelien lista julkaistaan kahden viikon välein. FIGMA julkaisee jäsentensä pelimyyntitilastot kolmen kuukauden välein.


Lisätietoja internetissä www.figma.fi

 

 

0 kehua
Vastaus