Reply
Want to join in?

Sign in to continue

  • 18

    New messages in the last hour

  • Get a response within minutes

  • 92%

    92% percent of messages responded to

Accepted Solution

View Original

Problem Solved

View Original Post
18 Mar 2009
By IzzyJ

IzzyJ

  • Beta Tester
  • Offline
99%
07 Rank
Progress

Ny mulighed i de Officielle PlayStation Forums: Anerkendelse (kudos)

0 Replies 560 Views Created 18-03-2009
18 Mar 2009
By IzzyJ

Anerkendelse er nu aktivt i de Officielle PlayStation Forums. Denne nye feature giver brugerne mulighed for at vise deres taknemmelighed over indhold de finder informativt, hjælpsomt eller bare interessant – blot ved hjælp af et klik på musen!

Når en bruger giver anerkendelse til et indlæg, giver de egentlig et skulderklap til forfatteren for hans/hendes anstrengelser. Når et indlæg modtager masser af anerkendelse, kan det blive fremhævet og jo mere anerkendelse forfatteren modtager, jo mere øges hans/hendes omdømme i community’et.

Du finder symbolet for anerkendelse i højre side af hvert indlæg. Det ser sådan ud -  


For at give anerkendelse skal du blot klikke på ikonet. Du bliver ”takket” med det samme, for din stemme og antallet af anerkendelser til indlægget ændres for at afspejle dette. Skulle du ved en fejl komme til at give anerkendelse, kan du gå til Options-menuen i øverste højre hjørne af indlægget og vælge ”Fjern anerkendelse fra dette indlæg”.

Når et indlæg når grænsen for anerkendelse ændres antallet automatisk til dette symbol -       

Dette symboliserer at indlægget er interessant for hele community’et og fremhæves derfor.


Den totale mængde anerkendelse vises for hvert indlæg. For at se hvilke medlemmer der har givet anerkendelse til et indlæg, skal du klikke på nummeret i ikonet for anerkendelse. Der findes forskellige ranglister for anerkendelse i vores community, til at hjælpe dig med at finde de mest anerkendte indlæg og forfattere. Yderligere kan du på hvert enkelt medlems profil se informationer om hvor meget anerkendelse han/hun har givet og modtaget.

Anerkendelse er en af de bedste måder til at hjælpe dig med at finde ganske særligt indhold. F.eks. i søgeresultater, kan en hurtig scanning af kolonnen for anerkendelse fortælle dig hvilke beskeder der bedst kan hjælpe dig. Ranglisterne er et andet godt sted at søge efter særligt indhold.

Ærligheden i anerkendelsessystemet afhænger helt og holdent af dem der giver anerkendelse. Husk venligst på at bruge systemet ordentligt. Der vil blive taget hånd om dem der aktivt forsøger at ødelægge systemet.

Vi planlægger at evaluere på denne feature løbende, så vi kan levere den bedste måde at anerkende hinanden på til alle. I mellemtiden forventer vi at brugen af anerkendelse skal være en sjov og hyggelig måde for dig til at interagere med PlayStation community’et på.

For yderligere informationer omkring anerkendelse, se venligst vores FAQs

Reply
LABELS:
View our house rules for posts
Post Reply Update Reply Cancel
View our house rules for posts
Post Reply Update Reply Cancel