Son 1 saat içerisinde yeni mesajlar
Dakikalar içerisinde cevap alın
Mesajların yüzde 92% 'i cevaplandı
Süper!!!
Teşekkürler serhatbaran :Thumbs:
Sizin en beğendiğiniz oyun sound track'leri neler?
Metal Gear Solid 4 ve The Last of Us bu ara en sık dinlediklerim. Hatta last fm e baktığımda son 3 gündür sadece The Last of Us dinlediğimi farkettim. Muhteşem.
Ayrıca daha aklıma gelecek olanları paylaşırım. :D
Aklıma geldikçe ben de paylaşmaya devam edeceğim ;
Klasik oyun müziklerini akapella olarak yorumlayan Smooth Mc Groove' un videolarını tavsiye ederim.
http://www.youtube.com/user/SmoothMcGroove
Guile' ın herşeyle giden müziği doğal olarak akapella ile de gidiyor:
@zakatek_tr ; Guile'ın müziği gerçekten de sanat eseri adeta. Her zamana ve konuya uyan bu denli bir melodi gelmez. Hele ki oyun olarak. :D
Araba yarışlarından az paylaşalım ;
Bunlar da benden gelsin: :)
@Mephisto01091; Paylaşımın ben de görünmüyor. Soundtrack'i tekrar paylaşabilir misin ? :D Evet arkadaşlar selamlar. Bu konu benim için çok önemli olduğundan devam ettireceğim. Kısacası bu konu ölümsüz. :)
Biraz boks oyunu Fight Night R: 3'ten paylaşalım :
Biraz yeni olacak ama ;
Jodie's Theme beni benden aldı diyebilirim.
Yeni oyunlardan paylaşılabilir tabii ki. :D
Hazır yazmışken;
Biraz daha paylaşayım ;
Alakasız olacak ama zamanında tutkunuydum ;
Website ©2016 Sony Interactive Entertainment Europe Limited. Tüm içerik, oyunlar, isimler ve/veya kostümler, lisanslı eserler, yaratıcı çalışmalar ve ilişkili imajlar, ticari lisanlardır ve telif hakları eser sahiplerine aittir. Tüm hakları gizlidir. Daha fazla bilgi
Deneyiminizi ve reklamları kişiselleştirmek için bu sitede ve diğer sitelerde çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi almak veya ayarları değiştirmek için buraya tıklayın.