Son 1 saat içerisinde yeni mesajlar
Dakikalar içerisinde cevap alın
Mesajların yüzde 92% 'i cevaplandı
SONY yine bizlere yine muazzam bir video hazırlamış. İzlediğimde bir gamer olarak duygulandığımı itiraf etmeliyim. Hele ki Crash Bandicoot'un arka fondan seslerini duyduktan sonra. Playstation 1-2-3 ve şimdi ise 4. konsolu geliyor. Lafı fazla uzatmadan videoyu paylaşmak istiyorum:
Merhaba;
Güzel bir paylaşım olmuş.Ps'de yeniyim ama alışmak uzun sürmedi.Bana göre SONY bu yolda sorunsuz bir şekilde ilerliyor.XBOX' dan farkı oyuncuların eleştirilerini dikkate alıyor.İsteklere olumlu yaklaşıyor.Gerçekten her konuda XBOX'ı ezdi diyebilirim.Zaten XBOX bu ülkede tam yerleşemedi bile bu yüzden XBOX'a yönelmenin hiçbir anlamı yok zaten bizi XBOX'a sürükleyecek hiçbir girişimleri de yok, bundan sonra olsa bile SONY bizi çoktan tarafına çekti bile.
Bir sene gibi bir süre Ps3' e devam edeceğim.Bu seneki sınava hazırlanıyorum bu engeli aştıktan sonra kısmet olursa ilk işim Ps4 almak olacak.:smileyhappy:
Umarım sizde Ps4 çıktığı zaman o ilk gün heyecanını tadarsınız ..
Saygılar...
Hem yaşım itibariyle hemde maddi imkanlar nedeniyle PS1 ve PS2'yi kaçırmama rağmen PS3 ile başlayan şahsi yolculuğum Allah ömür verdikçe PS ailesiyle birlikte devam edecek.. Video gerçekten çok etkileyici olmuş, PS4 ile heyecan dayanılmaz boyutlara ulaşacak gibi görünüyor..
@MaviSiyah; Dediğin gibi ben de arkadaşıma giderken yanıma Memory Card'ı ihmal etmezdim. Ne de olsa Spyro'da ilerliyorduk o kadar, mecbur taşımak zorundaydım. :D
@mehmet; PS'i tercih etmen çok doğru bir hamle olmuş. Çok iyi vakit geçireceğinden eminim.
Bu arada Oğuz Sasi bizlere konuyla alakalı çok eğlenceli bir video hazırlamış. İzlemenizi tavsiye ederim. :D :D
Aramızda kalsın
Benimde PS maceram PSOne ile başladı ama ne yazık ki bu videodaki oyuncu kadar şanslı değildim o zamanlar PSOne'a sahip olduğum için bile büyük bir ayrıcalık sahibiydim sonra zaten 2-3 derken şimdide PS-4'ü 4 gözle bekliyorum .:)
Kesinlikle katılıyorum sana zaketek hocam.. Bencede bu nesilde X360'da PS3'de harika işlere imza attılar ve bence yarışı birlikte birincilikle göğüslediler.. Ama yeni nesilde çok açık bir PS4 üstünlüğü göze çarpıyor, en azından şimdilik ibreler her açıdan PS4 yönünde.. Sony'yi gerçekten kocaman tebrik etmek gerekiyor..
Website ©2016 Sony Interactive Entertainment Europe Limited. Tüm içerik, oyunlar, isimler ve/veya kostümler, lisanslı eserler, yaratıcı çalışmalar ve ilişkili imajlar, ticari lisanlardır ve telif hakları eser sahiplerine aittir. Tüm hakları gizlidir. Daha fazla bilgi
Deneyiminizi ve reklamları kişiselleştirmek için bu sitede ve diğer sitelerde çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi almak veya ayarları değiştirmek için buraya tıklayın.