Son 1 saat içerisinde yeni mesajlar
Dakikalar içerisinde cevap alın
Mesajların yüzde 92% 'i cevaplandı
Sevgili PlayStation severler,
PS4 lansmanı yaklaşırken size sormak istedik, ne zamandan beri PlayStation oyuncususunuz, yani PlayStation muhteşem dünyası ile ilk ne zaman tanıştınız?
Cevabınızı bu başlıkta paylaşın. Ne zamandır PlayStation oyuncusu olduğunuzu ve PlayStation'ın hangi tarihten itibaren sizler için oyun deneyimini başka bir noktaya taşıdığını merak ediyoruz.
PS4, Oyuncular İçin Oyuncular Tarafından Tasarlandı!
#4ThePlayers
eu.playstation.com/4ThePlayers adresindeki Players’ Monument sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın!
Charmoneemo
Ps3'üdaha geçen sene aldım.Daha garantisi bitmemiş.:) Çok geç kalmışım.Neyse şu sınavları bitirelim işte o zaman hayırlısıyla gerçek oyunculuğa başlarız.:smileyvery-happy:
PlayStation'la tanımam ilk çıktığı dönem internet kafelerde oldu çok hoşuma gittiği için 2 ay sonra falan kendi konsolumu aldım ilk oynadığım oyun tekken 3 dü sonra binlercesi oldu halada oyuncuyum ve bırakmayıda düşünmüyorum ps4ü şu anki durumlarım yüzünden alamıyacağım ama hiç bir ps1 ps2 ve ps3ümü bu güne kadar hiç satmadım satmamda onların yanına sadece ps4 kardeş olarak gelebilir seviyoruz PlayStationu :)
Adana'da kuzenimle beraber 4 yaşımda PSOne ile başlamıştı. İlk oynadığım oyun Tekken 3 idi. Ondan sonra FIFA falan oynardık, ama o günden sonra benim için her zaman Tekken 3 aklımda yer etmiştir. O an adeta büyülenmekteydim, yemek yemiyordum bile. Oyunu izlemek dahi harika bir histi. Ama aradan bayağı zaman geçti. En sonunda 2003'ün sonlarına doğru sonunda o joystick'i elime aldım. İlk oynadığım oyun Digimon Rumble Arena idi. Hala olsa oynarım, o derece seviyorum yani. Onun dışında iyi - kötü epey oyun oynadığımı söyleyebilirim. En çok sanırım Smackdown! 2 Know Your Role ile vakit geçirmişimdir. O zamanlar yeni yeni güreş izliyordum. Oyun normal olarak kendini etkiliyordu eski sezon olsa bile. Bir de Vanguard Bandits mükemmeldi. Pek fazla hardcore- RPG değildi, fakat keyif vermesi yetiyordu. Onun dışında PSX sayesinde tam bir dövüş oyunu uzmanı oldum çıktım.
PS2 zamanı ise bayağı güzeldi diyebilirim. God Of War'dan tutun, San Andreas'e kadar kült oyunları oynadım. PS3'ü ise geçen sene yaz ayları alabildim sonunda. Red Dead Redemption, GoW III, inFamous serisi ve daha niceleri, ''iyi ki PS3'üm var'' dedirten oyunlardır. PS4'te böyle güzel oyunları olan, beynimizde büyük anılara yer verecek konsolumuz olacaktır.
İlk 2003 te başlamıştı oyun hayatım :D bir yarış oyunu vardı onu oynayıp duruyordum
Website ©2016 Sony Interactive Entertainment Europe Limited. Tüm içerik, oyunlar, isimler ve/veya kostümler, lisanslı eserler, yaratıcı çalışmalar ve ilişkili imajlar, ticari lisanlardır ve telif hakları eser sahiplerine aittir. Tüm hakları gizlidir. Daha fazla bilgi
Deneyiminizi ve reklamları kişiselleştirmek için bu sitede ve diğer sitelerde çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi almak veya ayarları değiştirmek için buraya tıklayın.