Reply
Want to join in?

Sign in to continue

  • 49

    New messages in the last hour

  • Get a response within minutes

  • 92%

    92% percent of messages responded to

Accepted Solution

View Original

Problem Solved

View Original Post
06 Jun 2011
By IzzyJ

IzzyJ

  • Beta Tester
  • Offline
99%
07 Rank
Progress

playstation-fans-watch-e3-online

8 Replies 244 Views Created 06-06-2011
06 Jun 2011
By IzzyJ
Hei!

Hvis du er natteravn, kan du følge med på Sony PlayStations offisielle pressekonferanse fra E3, som er verdens største gamingkonferanse. Følg med på linken fra kl. 02.00 i natt. - Hvis du kan holde deg våken :) Kanskje det blir avslørt noen nyheter?



http://blog.us.playstation.com/2011/05/29/playstation-fans-watch-e3-online-try-to-win-your-way-in/

 

Izzy :)

0 Kudos
Reply
LABELS:
View our house rules for posts
Post Reply Update Reply Cancel

Accepted Solution

View Original

Problem Solved

View Original Post
Award Winner
09
/16

Cimbrer

  • Award Winner
  • Offline
97%
09 Rank
Progress
Cimbrer
Accepted Solution

Den vil også være tilgængelig på Blog.eu.PlayStation... :)

Er der noget info om hvorvidt det er præcist den samme, håber deres stream kan klare presset. 

0 Kudos

Re: playstation-fans-watch-e3-online

Accepted Solution

View Original

Problem Solved

View Original Post
Award Winner
08
/16

European_Gamer

  • Award Winner
  • Offline
99%
08 Rank
Progress
European_Gamer
Accepted Solution
Jeg plejer at se alle pressekonferencerne live, men da Sony har valgt det dårligste af alle mulige tidspunkter vil jeg vente med at se den til i morgen.
0 Kudos

Re: playstation-fans-watch-e3-online

_____________

Accepted Solution

View Original

Problem Solved

View Original Post
Award Winner
09
/16

Cimbrer

  • Award Winner
  • Offline
97%
09 Rank
Progress
Cimbrer
Accepted Solution

 


@European_Gamer wrote:
Jeg plejer at se alle pressekonferencerne live, men da Sony har valgt det dårligste af alle mulige tidspunkter vil jeg vente med at se den til i morgen.

 

Man kan vel ikke sige noget til at de vælger et godt tidspunkt for deres primære publikum. 

At det så ikke passer så perfekt her i Europa er en anden sag. 

0 Kudos

Re: playstation-fans-watch-e3-online

Accepted Solution

View Original

Problem Solved

View Original Post
Award Winner
08
/16

European_Gamer

  • Award Winner
  • Offline
99%
08 Rank
Progress
European_Gamer
Accepted Solution

@Cimbrer wrote:

 


@European_Gamer wrote:
Jeg plejer at se alle pressekonferencerne live, men da Sony har valgt det dårligste af alle mulige tidspunkter vil jeg vente med at se den til i morgen.

 

Man kan vel ikke sige noget til at de vælger et godt tidspunkt for deres primære publikum. 

At det så ikke passer så perfekt her i Europa er en anden sag. 


Måske ikke, men der var andre mulige tidspunkter

 

Microsoft: 9:30AM (PT), 12:30PM (ET), 5:30PM (BST), 6:30PM (CET), NEXT DAY - 1:30AM (JST)
Electronic Arts: 12:30PM (PT), 3:30PM (ET), 8:30PM (BST), 9:30PM (CET), NEXT DAY - 4:30AM (JST)
Ubisoft: 2:30PM (PT), 5:30PM (ET), 10:30PM (BST), 11:30PM (CET), NEXT DAY - 6:30AM (JST)
Sony: 5:00PM (PT), 8:00PM (ET), NEXT DAY - 1:00AM (BST), 2:00AM (CET), 9:00AM (JST)

Tuesday, June 7

Nintendo: 9:00AM (PT), 12:00PM (ET), 5:00PM (BST), 6:00PM (CET), NEXT DAY - 1:00AM (JST)

 

kilde: PS3center.net

 

Jeg mener at de, de andre har lagt den omkring kl. 21(dansk tid)

Re: playstation-fans-watch-e3-online

_____________

Accepted Solution

View Original

Problem Solved

View Original Post
Award Winner
09
/16

Cimbrer

  • Award Winner
  • Offline
97%
09 Rank
Progress
Cimbrer
Accepted Solution

Der er ingen tvivl om at de kunne ha' haft et bedre tidspunkt for os, hvis de viste det imorgen. 

Men der er vel ikke så meget at gøre ved det. Det skulle ikke være umuligt at se det imorgen, og hvis det foregår "som det plejer" så kommer der video på Storen indenfor et par dage. 

 

 

0 Kudos

Re: playstation-fans-watch-e3-online

Accepted Solution

View Original

Problem Solved

View Original Post
Award Winner
08
/16

European_Gamer

  • Award Winner
  • Offline
99%
08 Rank
Progress
European_Gamer
Accepted Solution

@Cimbrer wrote:

Der er ingen tvivl om at de kunne ha' haft et bedre tidspunkt for os, hvis de viste det imorgen. 

Men der er vel ikke så meget at gøre ved det. Det skulle ikke være umuligt at se det imorgen, og hvis det foregår "som det plejer" så kommer der video på Storen indenfor et par dage. 

 

 


 

E3.GameSpot.com kan man gense alle pressekonferencerne fra i går og også se Nintendos senere.

Der er også mange der har uploaded dem i mindre bidder på YouTube.

 

0 Kudos

Re: playstation-fans-watch-e3-online

_____________

Accepted Solution

View Original

Problem Solved

View Original Post
Beta Tester
05
/16

Keldj

  • Beta Tester
  • Offline
92%
05 Rank
Progress
Keldj
Accepted Solution

Hvad med dig IzzyJ? Skal du sidde og se det hele på computeren, eller er du så heldig at du har fået lov til at komme med til USA for at vise "det du ved nok"-spil frem?

0 Kudos

Sv: playstation-fans-watch-e3-online

Accepted Solution

View Original

Problem Solved

View Original Post
Beta Tester
07
/16

IzzyJ

  • Beta Tester
  • Offline
99%
07 Rank
Progress
IzzyJ
Accepted Solution

Hahahah good one Keldj! :Music:

 

Nei vet du - Jeg skal se om jeg klarer å holde meg oppe, men jeg må jo tidlig opp på jobb i mårra.... Så jeg tviler på om jeg kan være oppe så sent :(

For dere natteravner der ute...dere må gjerne holde forumet oppdatert ;)

 

Iz

0 Kudos

Sv: playstation-fans-watch-e3-online

View our house rules for posts
Post Reply Update Reply Cancel