pdc6.login_prompt.upper_title

pdc6.login_prompt.lower_title

  • 63

    pdc6.login_prompt.new_messages_in_last_hour

  • pdc6.login_prompt.response_within_minutes

  • 92%

    pdc6.login_prompt.percent_responded_to

Accepted Solution

View Original

pdc6.thread.problem_solved

pdc6.thread.view_original_post
20 kesä 2012
pdc6.first_thread.by
82%
09 pdc6.thread.avatar.rank
pdc6.thread.avatar.progress

PlayStation-pelit puheenaiheena E3 2012 -messuilla

[ Muokattu ]
0 Vastaukset 133 Näytöt 20-06-2012
20 kesä 2012
pdc6.first_thread.by

 

Hei!

 

Tässä playstation.comin artikkeli, josta voi lukea vielä suomeksi taannoisen E3-web-keskustelun aiheista.

 

 

Lue Los Angeles Convention Centerin suoran verkkokeskustelun kohokohdat.

 

Tapasimme PlayStationin E3-lehdistötilaisuuden jälkeen ihmiset isoimpien pelien ja innovaatioiden takana ja esitimme heille PlayStation-yhteisön kiperiä kysymyksiä.

 

XDev Studio Europen Ray Khalastchi kertoi meille BEYOND: Two Soulsista. Ray kuvaili palkitun Heavy Rainin luojien uutta projektia näin: "Jos Heavy Rain on film noirea, uusi pelimme on Michael Bay -leffa – TRANSFORMERS-luokan spektaakkeli."

 

 

Vaikka pelit muistuttavat tietyiltä piirteiltä toisiaan – "pelissä tehtävillä päätöksillä on todellinen vaikutus" – tiimi on kehittänyt teknologiaa hurjin harppauksin herättääkseen vuorovaikutteisen draaman eloon: "BEYOND: Two Souls käyttää 64 liikekaappauskameraa, kun Heavy Rainissa kameroita oli 28. Olemme tallentaneet esitykset kokonaisina sen sijaan, että vartalo ja kasvot tallennettaisiin erikseen. Lopputulos vastaa paljon paremmin näyttelijöiden esityksiä."

 

Toinen yleisöön suuren vaikutuksen tehnyt peli oli God of War: Ascension. Santa Monica Studiosin pelisuunnittelija Luis Suarez kertoi, miten Kratos on säilyttänyt asemansa PlayStation-ikonina: "Kun ihmiset pelaavat God of Waria, he todella innostuvat – toiminta on eeppistä alusta loppuun."

 

 

God of War -sarjan tavaramerkiksi muodostuneita kolossaalisia hirviötaistoja ei ole unohdettu uudessakaan osassa, minkä lisäksi kurkistetaan antisankarin synkkään menneisyyteen.

 

"Hyödynnämme edelleen Titan-teknologiaamme eeppisissä vihollisissa. Uutena aluevaltauksena panostamme entistä enemmän tarinaan ja valotamme Kratosin menneisyyttä kuolevaisena."

Luvassa on kiihkeitä pomotaisteluja – "lopullisten tappojen näppäinyhdistelmiä on yksinkertaistettu" – ja tunnettujen kollegoiden innoittamia moninpelitiloja – "toimistomme on parin korttelin päässä The Last of Usin kehittäjän Naughty Dogin tiloista, ja heidän asiantuntemuksensa on meille iso apu."

 

Naughty Dog oli edustettuna myös keskustelussamme. Suunnittelija Anthony Newman kertoi lisää The Last of Usista PlayStationin lehdistötilaisuuden näyttävän esittelyn jälkeen. "Yleisön reaktio teki minuun vaikutuksen. Olin todella innoissani, kun Hideo Kojima kertoi twiitissään olevansa hyvin vakuuttunut näkemästään."

 

 

Anthony tiivisti pelin olennaiset elementit: "Hiiviskely on tärkeää, koska vastassa on ihmisvastustajia, jotka tekevät kaikkensa selviytyäkseen. Luvassa on myös improvisoitua lähitaistelua ja ammuskelua."

 

Pelin ulkonäön osalta Anthony sanoi tiimin hakeneen innoitusta "kaikesta, missä minimalistinen esitystapa synnyttää jännittävän tunnelman". "Pidämme tarinoista, joissa vanha tyyppi yrittää huolehtia nuoremmasta synkeässä maailmassa – viattomuuden ja kokemuksen kohtaaminen on meille iso teema."

 

Keskustelun toisella puoliskolla SCE Worldwide Studiosin Mick Hocking saapui paikalle kertomaan innovatiivisesta Wonderbook-lisälaitteesta. "Meillä oli vahva lehdistötilaisuus. Esittelimme upeita pelejä ja todella venytimme mahdollisuuksien rajoja useisiin eri suuntiin. Todellisena koko perheen suosikkina Wonderbook tasapainottaa hienosti pelivalikoimaamme."

 

 

Miten kauan tiimi on paiskinut töitä Wonderbookin parissa? "Wonderbook syntyi neljä tai viisi vuotta sitten tekniikkademona. Kun siirryin SCE London Studiosin johtoon muutama vuosi sitten, keskityimme kertomaan mukaansatempaavan tarinan ainutlaatuisen ohjauksen avulla. Samaan aikaan saimme mahtavan tilaisuuden tehdä yhteistyötä J.K.Rowlingin kanssa, jolloin halusimme ehdottomasti luoda maagisen loitsukirjan, josta lopulta tuli Wonderbook: Book of Spells."

 

PlayStation on ollut lisätyn todellisuuden etulinjassa jo PlayStation 2:n EyeToyn ajoista asti, ja Wonderbook avaa oven jälleen uudenlaisille peleillä: "Wonderbook sopii monenlaisiin tarkoituksiin; miltä kuulostaisi aurinkokunnasta tehty tietokirja, josta planeetat nousevat ilmaan kellumaan, tai urheilupelin kylkiäinen, jossa voit kerätä pelaajatarroja ja nähdä pelaajat 3D:nä kirjan sivuilla.

 

"Olemme todella innoissamme Wonderbook: Book of Spellsistä, ja uskomme sen olevan vasta alkua – meillä on paljon ideoita, miten voimme kehittää tekniikkaa tulevina vuosina."

 

 

 

 

0 kehua
Vastaus