Son 1 saat içerisinde yeni mesajlar
Dakikalar içerisinde cevap alın
Mesajların yüzde 92% 'i cevaplandı
Herkese Selamlar,
29 Kasım'da (yarın) PS4 platformu için çıkışını yapacak olan ve rol yapma oyunları arasında hatırı sayılır yeri olan Final Fantasy XV'in kupa listesi açıklandı.
Oyunda 42 bronz, 5 gümüş, 3 altın ve bir de platin kupa (toplamda 51 kupa) bulunduğu bu listeye baktığımızda prologue bölümü dahil toplamda 15 bölüm bulunuyor. Ana görev dışında 80 tane de yan görev bulunuyor.Oyunun hikaye modunun yaklaşık 40-50 saat süreceği söyleniyor ve bu Final Fantasy sevenler için oldukça iyi bir haber.Bir bakıma kupa avcılarını bu 51 kupa oldukça sevindireceğe benziyor.
Kupa listesine göz atacak olursak:
Platin
Altın
Gümüş
Bronz
Kaynak:Playstationlifestyle.net, Psnprofiles
İşte bu. Karışık saçma sapan kupalar yerine görev tamamlamaya yönelik kupalar koyulmuş.
Şimdi platin alınmayı haketti
50 saatte alınıyormuş platin. 120-150 civarı bir şey bekliyordum ben de. Hayal kırıklığı oldu :(
@inciteen50 saat banada az geldi. Ama bu süre tahminim rehbere uygun gidilmesi dahilinde ortaya çıkıyor.
@Alondate31
Platin platin platin. Batman Arkham için tek kalan kupam oyunu plus modda bitir var ondan sonra platinimi alacağım. Günlerce emek veriyorum bari bir karșılığı olsun ayrıca platin kazanmaya çalıșırken oyunda hiç görmediğim ve bilmediğim șeyler gördüm ve bilgiler edindim. Kupa kasmanın yararları :D FF için geçenlerde bu listeyi görmüștüm sevindirdi. Çıksın onada bir el atarız.
Şöyle hoş bir video bırakayım.
Website ©2016 Sony Interactive Entertainment Europe Limited. Tüm içerik, oyunlar, isimler ve/veya kostümler, lisanslı eserler, yaratıcı çalışmalar ve ilişkili imajlar, ticari lisanlardır ve telif hakları eser sahiplerine aittir. Tüm hakları gizlidir. Daha fazla bilgi
Deneyiminizi ve reklamları kişiselleştirmek için bu sitede ve diğer sitelerde çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi almak veya ayarları değiştirmek için buraya tıklayın.