Reply
Want to join in?

Sign in to continue

  • 29

    New messages in the last hour

  • Get a response within minutes

  • 92%

    92% percent of messages responded to

Accepted Solution

View Original

Problem Solved

View Original Post
27 Sep 2007
By IzzyJ

IzzyJ

  • Beta Tester
  • Offline
99%
07 Rank
Progress

Ettersøkt: Dine design for en ny figur i Folklore

0 Replies 1,001 Views Created 27-09-2007
27 Sep 2007
By IzzyJ
Ettersøkt: Dine design for en ny figur i FolkloreVi feirer lanseringen av Folklore nå i oktober ved å tilby deg en drømmesjanse til å designe en ny figur til spillet!

Om Folklore

Visjonen til den legendariske spillskaperen Yoshiki Okamoto (sjefprodusent for Onimusha, Devil May Cry og Resident Evil), Folklore, er et mørkt fantasy adventure-spill bare for PLAYSTATION 3.

To fremmede, Keats og Ellen, blir begge dratt til den søvnige irske landsbyen Doolin i et forsøk på å løse et 17 år gammelt mysterium. De finner snart ut at landsbyen er en portal til underverdenen, et fantastisk rike som er bebodd av marerittlignende, overnaturlige skapninger kalt Folk.

Det finnes over 100 typer Folk i spillet, hver med en unik magisk evne som du kan absorbere, og som kan hjelpe deg på reisen gjennom underverdenen. Nå vil vi at du skal lage én til ...

For mer informasjon rundt Folklore, besøk den offisielle Doolin Tourist Information Centre på www.folklore-game.com , eller sjekk ut eu.playstation.com game details page.

Folklore-konkurransen Design en Folk

Tror du at du kan lage en ny og unik figur som kan ta plass ved siden den geléaktige Agar Agar og Bugaboo med sin piggete pels?

Alt du trenger å gjøre for å delta, er følgende:
1. Lag en illustrasjon av din nye Folk-figur.
2. Gi Folk-figuren et navn.
3. Beskriv Folk-figuren og det unike angrepet som spilleren kan absorbere fra figuren.
4. Du kan enten legge ut figurdesignen din i denne tråden, eller du kan sende den til oss på competitions@community.eu.playstation.com før 12:00 mandag den 22. oktober.

Her er noen av Folk som kan gi deg inspirasjon for dine figurer – klikk på bildene under for informasjon:

Premier
Vinnerdesignen blir til en ekte Folk-figur, som du kan laste ned fra PLAYSTATION®Store, og som andre spillere kan kjempe mot og fange i spillet.

Den ene vinneren pluss fire deltakere som får trøstepremier, vil også få et eksemplar av Folklore for PLAYSTATION 3 og en bag med Folklore-godsaker.
0 Kudos
Reply
LABELS:
View our house rules for posts
Post Reply Update Reply Cancel
View our house rules for posts
Post Reply Update Reply Cancel