Son 1 saat içerisinde yeni mesajlar
Dakikalar içerisinde cevap alın
Mesajların yüzde 92% 'i cevaplandı
Merhabalar
Pc'deki hesabımı Ps4 üzerinden oynamak istiyorum.
Ama oyunu ps4'te ilk actıgımda kendisi otomatik olarak psn adımla bir hesap actı.
Ben bu hesabı kullanmak istemiyorum Pc'de kullandıgım hesabımı baglamak istiyorum. Fornite sitesine girdiğimde Ps Network adresıne baglamaya calıstıgımda psn nıckımı gosterıp zaten bır epıc hesabına baglı dıye uyarı veriyor.
Epic games sitesinden Ps Network hesabıma bağlanmak istiyorum bu seferde Pc'deki hesabımım mail adresiyle Ps Network hesabımın mail adresi aynı olduğu için Pc hesabımı açıyor.Psn hesabımı Epic sitesinden açıp bağlantıyı kesemiyorum.
Arkadaslar bu konu ıcın bana yardım edebılcek kımse yok mu ? Pc hesabını Fornite hesabına bağlayanlar nasıl bağladı acaba ?
Öncelikle ps hesabınla epic gamese giriş yap daha sonrasında hesap ayarlar kısmknda bağlı olan hesaplara gel . Oradan ps hesabınla olan bağlantısını kopar daha sonra pc hesabınla giriş yapıp ps hesabına bağla
Website ©2016 Sony Interactive Entertainment Europe Limited. Tüm içerik, oyunlar, isimler ve/veya kostümler, lisanslı eserler, yaratıcı çalışmalar ve ilişkili imajlar, ticari lisanlardır ve telif hakları eser sahiplerine aittir. Tüm hakları gizlidir. Daha fazla bilgi
Deneyiminizi ve reklamları kişiselleştirmek için bu sitede ve diğer sitelerde çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi almak veya ayarları değiştirmek için buraya tıklayın.