Nowe wiadomości z ostatniej godziny
Otrzymaj odpowiedź w ciągu minut
92% procent wiadomości, na które odpowiedziano
Witajcie ponownie! Mam ciekawą propozycję że Gry FTP (Free-to-play) z PS4 powinny też trafić na PS3 z słabszą grafiką! Zawsze te gry co ja chce sobie pobrać to trafiają na PS4.
Czy możecie Postarać się aby te Gry trafiły do konsol PS3 ??? Super by było gdyby się udało :)
Aaaahhhh, aż mi się przypomniała piosenka.
Obawiam się że "coś zrobić" w tym przypadku to troche za mało :)
No dobrze to "Postarać się :)"
nazywajmy rzeczy po imieniu - gry P2W (pay to win).
Co Twoim zdaniem powinno być zrobione?
Ja generalnie staram się unikać gier tzw f2p. Nie wszystkie są złe... na ten wzór Souls of Destiny na PS Vita, w której kupno nie było koniczne do gry było znakomite - ale jak się okazało, jak coś nie jest złe to jest be :)
@Klimat_GTK
Wątpie by tak zrobili bo Sony teraz zbytnio to PS3 się w ogóle nie interesują tylko bardziej PS4 :/
LOL. Gry FTP :)
Gry typu File Transfer Protocol :) - to byłaby innowacja!
Free to Play skrótowo opisujemy jako F2P...
No dobra, wiem, że to Was nie śmieszy, ale dla informatyka to dosyć zabawne.
Website © 2016 Sony Interactive Entertainment Europe Limited. Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i / lub wizualna postać produktu, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami towarowymi i / lub materiałami chronionymi prawami autorskimi ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. Więcej informacji
Używamy plików cookie w celu personalizowania reklam i sposobu obsługi użytkowników w tej witrynie i na innych stronach internetowych. Aby uzyskać więcej informacji lub zmienić ustawienia, kliknij tutaj.