Nowe wiadomości z ostatniej godziny
Otrzymaj odpowiedź w ciągu minut
92% procent wiadomości, na które odpowiedziano
Nominacje - Best Character 2011!
Ta kategoria służy do wytypowania najciekawszej, najbardziej charyzmatycznej, urokliwej, najtwardszej, a może najśmieszniej postaci z gier ubiegłego roku.
Pojawiła się taka postać, która na dobre zapadła Wam w pamięci? Teraz macie okazję ją za to wynagrodzić.
Czas poznać Wasze nominacje!
Moją postacią nr 1 AD 2011 jest Cole MacGrath. Zwłaszcza gdy zobaczyłęm go pod goniec gry po obraniu drogi dobrej karmy. Zapadnie mi w pamięci wraz z genialną Creditsową piosenką The Black Heart Procession - Fade Away.
Mój nr 1 to łuczniczka E'lara z gry "Hunted: Demon's Forge" - design postaci, jej charakterek i kąśliwe teksty były super
Kratos - God of War: Origins Collection
Nathan Drake :smileywink:
Katherine Marlowe :smileywink:
steve jobs :/ :)
KS. Natanek Drejk
Alicja z Madness Returns za zchizy w jej życiorysie i głowie ;)
Adam Jensen (Deus Ex: Bunt Ludzkości)
Cole McGrath (inFAMOUS 2)
Cole Phelps (L.A. Noire)
Duke Nukem (Duke Nukem Forever)
Ezio Auditore (Assassin's Creed)
Globox (Rayman Origins)
Isaas Clarke: Dead Space
Website © 2016 Sony Interactive Entertainment Europe Limited. Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i / lub wizualna postać produktu, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami towarowymi i / lub materiałami chronionymi prawami autorskimi ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. Więcej informacji
Używamy plików cookie w celu personalizowania reklam i sposobu obsługi użytkowników w tej witrynie i na innych stronach internetowych. Aby uzyskać więcej informacji lub zmienić ustawienia, kliknij tutaj.