pdc6.login_prompt.upper_title

pdc6.login_prompt.lower_title

 • 59

  pdc6.login_prompt.new_messages_in_last_hour

 • pdc6.login_prompt.response_within_minutes

 • 92%

  pdc6.login_prompt.percent_responded_to

Accepted Solution

View Original

pdc6.thread.problem_solved

pdc6.thread.view_original_post
24 elo 2011
pdc6.first_thread.by
82%
09 pdc6.thread.avatar.rank
pdc6.thread.avatar.progress

[PS3] Batman: Arkham City – ensivaikutelma

[ Muokattu ]
0 Vastaukset 503 Näytöt 24-08-2011
24 elo 2011
pdc6.first_thread.by

Gamescom_Day_1_055.jpg

 

 

Hei!

 

Yhteisötiimin jäsen Sushi_Pirate oli myös messuilla mukana, ja sai käydä kokeilemassa uutta Batmania. :BigGrin:

 

Hän raportoi seuraavaa:

 

 

Viimevuosina muutamat pelit ovat olleet minulle addiktoivia, siis tarkoitan pizzatilauksia klo 2 aikaan yöllä, koko yön kestävää Mountain Dew -hiprakkaa sekä mieletöntä keskustelua keiden tahansa kuulolla olevien kanssa. Batman: Arkham Asylum oli yksi tällaisista peleistä. En siis voinut olla kokeilematta sarjan seuraavaa osaa, kun mahdollisuus siihen koitti.

 

Tulenko viettämään viikon sisätiloissa? Tuleeko Mountain Dew:n hinta nousemaan rajusti julkaisun jälkihetkillä? Jatka lukemista ja ota selvää!

 

Saavuin Batman-osastolle melko aikaisin, ja jono oli jo silloin suuri - Disney World -tyylisesti suuri - mutta päättäväisyyteni oli järkkymätön. Otin siispä mallia Yön ritarin tahdonvoimasta, ja pysyin aloillani.

 

Jonkin ajan kuluttua tuli minunkin vuoroni, ja kuin lapsi jouuaattona juoksin sisälle ja nappasin ohjaimen käsiini. Minua tervehti heti Selina Kyle, Kissanainen: täydellinen joululahja.

 

 

Gamescom_Day_1_061.jpg

 

 

Neiti Kissan taistelutyyli oli aika samanlainen Batmaniin verrattuna, mutta vähän enemmän akrobatialla säväytetty. Tappelu oli nopeasti ohi, koska monet eivät voi sietää Kissanaisen raivokkuutta ja viehätysvoimaa samanaikaisesti, ja tämä johti ensimmäiseen cut scene –kohtaan, jota en aio teille spoilata! :D

 

Cut scenen jälkeen olin taas Arkham Cityn katoilla pysyvä vihainen ilme naamallani ja tuttu pystykorvainen puku päälläni. Ensimmäiseksi tunsin intoa. Kaupunki näytti upealta, ja sen lukuisat vaanimiseen sopivat katonharjanteet houkuttivat voimakkaasti tutkimusmatkailuun.

 

Viereisessä rakennuksessa oleva vihreä kysymysmerkki kiinnitti huomioni: Arvuuttaja on päättänyt taas jättää trophynsä ympäri kaupunkia! Olkoon niin.

 

Liikesarjat, tarttuminen ja luisuminen, olivat pysyneet kaikki aikalailla muuttumattomina, mikä toimi täydellisesti sillä ne olivat jo valmiiksi upeat. Huomasin kyllä yhden pienen graafisen muutoksen detective vision -näkyvyydessä, parantaen sitä.

 

Vähän aikaa kuljeskeltuani kaupungissa päätin alkaa seurata pelin juonta. En aio paljastaa teille mitään, mutta sen verran voin sanoa, että toinekin tuttu henkilö on takaisin kuvioissa. Tästä siirryn seuraavaan uuteen asiaan – savupommeihin!

 

Eli Batmanillä oli niitä jo valmiiksi, mikä olisi voinut olla hyödyllistä edetessäni huoneeseen, jossa oli odottamassa 4 konekivääriä kantavaa rikollista. Heitin siis savupommin heidän jalkoihinsa ja pakenin kattoparruihin; luotettava gargoili odotti minua.

 

Loput kokemukseni Arkham Cityssä olivat hyvin raskaasti kiinni juonessa, joten pidättäydyn kertomasta siitä enempää. Jos olet kuitenkin todella utelias, voit toki lähettää minulle PM-viestiä. Aikani oli ohi liiankin pian, ja jos olisin saanut luvan mennä jonon läpi toisenkin kerran ja kokeilla uudelleen, olisin tehnyt niin. Peli oli tosiaan niin hyvä.

 

Pidä tämä peli mielessä kun sen julkaisu lähenee. Annan sille kaksi lepakon korvaa pystyyn!

 

Tässä jaottelu havainnoistani:

 

 • Perusliikkeet eivät ole muuttuneet
 • Arvuuttaja on taas kuvioissa uusine temppuineen
 • Kissanainen on täydellinen
 • Joitakin uusia hahmoja vanhojen lisäksi
 • Detective vision -näkyvyys on edellistä helpompi käyttää, mikä on iso plussa!
 • Visuaalisesti peli on tukeva ja Arkham City tuntuu upealta
 • Peli näyttää jo nyt aika viimeistellyltä!

 

 

Kiitokset lukemisesta!

 

-SP

 

0 kehua
Vastaus