pdc6.login_prompt.upper_title

pdc6.login_prompt.lower_title

  • 30

    pdc6.login_prompt.new_messages_in_last_hour

  • pdc6.login_prompt.response_within_minutes

  • 92%

    pdc6.login_prompt.percent_responded_to

Accepted Solution

View Original

pdc6.thread.problem_solved

pdc6.thread.view_original_post
19 elo 2012
pdc6.first_thread.by

MerlinsCoffeeCup

  • Beta Tester
82%
09 pdc6.thread.avatar.rank
pdc6.thread.avatar.progress

PlayStation Plus isossa osassa gamescom 2012 -messuilla

0 Vastaukset 38 Näytöt Created 19-08-2012
19 elo 2012
pdc6.first_thread.by

Hei!

 

PlayStation Plussastakin oli juttua gamescomissa - Plus mm. laajentuu myös PS Vitalle! Tässä alla playstation.comin artikkeli PlayStation Plus -palvelusta ja siihen tulossa olevista ominaisuuksista ja peleistä. :)

 


 

Pelaa enemmän ja maksa vähemmän – PlayStation Plus -palvelu antaa entistä enemmän vastinetta rahoillesi.

 

PlayStation Plus on tarjonnut PlayStation 3 -pelaajille jo pitkään mahtavia erikoistoimintoja, pelejä ja sisältöä. Jatkossa huikeat edut vain paranevat.

 

Kun tilaat palvelun, saat ladata heti Rock of Agesin. Syyskuussa tarjolle tulee kriitikkojen ylistämä Machinarium, hektinen Retro/Grade, uudistettu klassikko Double Dragon: Neon ja paljon muuta – kaikki ilman lisäkuluja.

 

gamescomPSPlus05.jpg

 

gamescomPSPlus06.jpg

 

Eikä tässä vielä kaikki. Jäsenille tarjotut hittipelit Dead Space 2, MotorStorm Apocalypse ja LittleBigPlanet 2 saavat seuraa muun muassa Rockstar Gamesin eeppisestä Red Dead Redemption -länkkäristä. Maksuttomien pelien lisäksi PlayStation Plus -jäsenille on luvassa isoja alennuksia. Esimerkiksi syyskuun kahdella ensimmäisellä viikolla tilaajat voivat hankkia valittuja pelejä 25 prosentin alennuksella.

 

gamescomPSPlus04.jpg

 

gamescomPSPlus03.jpg

 

gamescomPSPlus02.jpg

 

PlayStation Vita -omistajatkaan eivät jää nuolemaan näppejään, kun PlayStation Plus -palvelu laajentuu vallankumoukselliselle kannettavalle pelijärjestelmälle. Pääset siis nauttimaan tarjouksista, peleistä ja muusta mahtavasta sisällöstä missä tahansa.

 

Luvassa on lisää uutisia PlayStation Plus -palvelusta ja kaikista näistä eduista – odotellessa voit tarkistaa osoitteesta eu.playstation.com/playstationplus, mistä kaikesta palvelun jäsenet pääsevät nauttimaan.

 

 

0 kehua
Vastaus