Reply
Want to join in?

Sign in to continue

  • 21

    New messages in the last hour

  • Get a response within minutes

  • 92%

    92% percent of messages responded to

Accepted Solution

View Original

Problem Solved

View Original Post
04 Nov 2010
By IzzyJ

IzzyJ

  • Beta Tester
  • Offline
99%
07 Rank
Progress

(DK) Spillerne mod - God of War: Ghost of Sparta

0 Replies 230 Views Created 04-11-2010
04 Nov 2010
By IzzyJ

127598iD00F697622C3C3AA

 

Dana Jan, spildirektør hos Ready at Dawn Studios, svarer på spørgsmål fra PlayStation-fællesskabet om efterfølgeren til det prisbelønnede superhit af et PSP-spil fra 2008, God of War: Chains of Olympus.


Hvor er God of War: Ghost of Sparta placeret i God of War-seriens tidslinje på PlayStation? (Blink2662, Storbritannien)

Historien foregår efter God of War og før God of War II på PlayStation 2.


I God of War på PlayStation 2 er der en filmscene, der hedder The Birth of the Beast, og som fokuserer på Kratos yngre bror. Der var nogen, der mente, at denne nye figur ville medvirke i God of War II. Hvis God of War: Ghost of Sparta foregår før God of War II, er det så muligt, at vi får ham at se? (victoruzumaki, Storbritannien)

Ja. Vi har udsendt noget information, herunder en ny Origins-trailer til spillet, som viser Kratos yngre bror, Deimos. Fans, der låste op for og så filmen fra God of War på PlayStation 2, vil endelig finde ud af, hvad der skete med Kratos bror.


Har I planer om at integrere spillet med God of War III på PlayStation 3? (addyjones1234, Storbritannien)

Vi offentliggjorde for nylig et Deimos-kostume [Kratos bror, der medvirker i God of War: Ghost of Sparta], som følger med God of War III, hvis man forudbestiller PSP-spillet.


Hvad inspirerede dig som individuel udvikler til at vende tilbage til God of War-serien på PSP? (balpares, Frankrig)

For mig var det først og fremmest Kratos. Hans evne til at ødelægge hvad som helst, der står i vejen for, at han når til et enkelt mål, er inspirerende. Sagaen som helhed har fantastiske figurer og en stærk historie om hævn, der blev sat i gang før begivenhederne i God of War på PlayStation 2. Vi vidste, at der var en vigtig del af Kratos historie, som ikke var blevet fortalt.


Med God of War: Chains of Olympus har I sat nye standarder for PSP-spil. Jeg læste engang i et interview, at Ready at Dawn Studios ikke havde tænkt sig at lave endnu et PSP-spil i God of War-serien, selvom den var populær. Hvad fik teamet til at skifte mening? (CaptainCortez, Storbritannien)

Vi arbejdede hårdt for at lave God of War: Chains of Olympus til PSP. Vi var samtidig overbeviste om, at vi kunne forbedre det, hvis vi fik muligheden. Så det gav god mening for os at bruge det arbejde som afsæt og lave endnu et God of War-spil. I, fansene, ville også have mere Kratos på PSP, så vi var meget glade for at få mulighed for at skabe God of War: Ghost of Sparta.


Hvordan var det at udvikle spillet på PSP? Var der nogen vanskeligheder, og opnåede I det, I ønskede? (Chepunator, Rusland)

Vi har været glade for vores tid med PSP. Det er bestemt udfordrende at lave store spil som God of War på en håndholdt enhed. Men vi kan godt lide udfordringer. Med God of War: Ghost of Sparta, har vi opnået det, vi ønskede i God of War-universet, og vi føler, at vi kan sige, at vi har realiseret hardwarens fulde potentiale.


Hvordan lykkedes det jer at skabe et spil med så fantastisk grafik til PSP? (reinaldo90, Portugal)

Det kræver en masse hårdt arbejde fra teamet at få spillet til at tage sig så godt ud på PSP. Det er hemmeligheden, tror jeg. At have en serie, som placerer hovedpersonen i fantastiske omgivelser, og et team af personer, der er dedikerede til at levere det flotteste håndholdte spil, skader heller ikke.


Hvor længe vil det tage at spille God of War: Ghost of Sparta fra start til *****? (Spurvugle, Norge)

Det varierer fra person til person afhængigt af spillestil og dygtighed. Samlet set kan vi forsikre dig om, at spillet er længere end God of War: Chains of Olympus.


Vil der være flere boss-kampe sammenlignet med God of War: Chains of Olympus? (Xx-Beno57-xX, Frankrig)

Der er flere, og bedre, bosser end i God of War: Chains of Olympus. Kampene er større. Nogle af dem er fysisk større, og den måde, Kratos besejrer dem på, er meget større, end noget vi lavede i Chains of Olympus.


Kan du fortælle os om, hvilke græske legender vi møder i historien? (Tobi1989, Polen)

Jeg tror, at det ville ødelægge oplevelsen, hvis jeg sad her og opremsede dem. Jeg foretrækker at lade spillerne møde figurerne, når de spiller spillet.


Er der ekstra udfordringer i spillet, som f.eks. Challenge of Hades i God of War: Chains of Olympus? (Uncharted90, Polen)

Ja. Der er langt flere udfordringer i dette spil end i vores sidste produkt. Vi kan også godt lide dem. Du skal mestre spillet for at gå i gang med at finde frem til alle de skatte, vi har fyldt i God of War: Ghost of Sparta.

0 Kudos
Reply
LABELS:
View our house rules for posts
Post Reply Update Reply Cancel
View our house rules for posts
Post Reply Update Reply Cancel