Son 1 saat içerisinde yeni mesajlar
Dakikalar içerisinde cevap alın
Mesajların yüzde 92% 'i cevaplandı
Arkadaşlar merhaba bir sorum olacaktı Oyunu en zor modda bitirdim fakat valkürleri yapmay üşendim açıkçası uğraşmak istemedim ve new game plus ile normal moda valkürleri yenerim dedim.Sorum şu ben new game plus la valkürleri yenersem onaların zırhı benim asıl hesaba geçermi?
Çözüldü! Çözüme gidin
New Game Plus modunda zaten ana hesabının üzerine kayıt yapıyorsun. Tüm özelliklerin direkt olarak yeni oyuna aktarıldığı için ek alacaklarında aynı hesabın içerisinde kalır. O yüzden sorunun cevabı; evet
New Game Plus modunda zaten ana hesabının üzerine kayıt yapıyorsun. Tüm özelliklerin direkt olarak yeni oyuna aktarıldığı için ek alacaklarında aynı hesabın içerisinde kalır. O yüzden sorunun cevabı; evet
Website ©2016 Sony Interactive Entertainment Europe Limited. Tüm içerik, oyunlar, isimler ve/veya kostümler, lisanslı eserler, yaratıcı çalışmalar ve ilişkili imajlar, ticari lisanlardır ve telif hakları eser sahiplerine aittir. Tüm hakları gizlidir. Daha fazla bilgi
Deneyiminizi ve reklamları kişiselleştirmek için bu sitede ve diğer sitelerde çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi almak veya ayarları değiştirmek için buraya tıklayın.