Son 1 saat içerisinde yeni mesajlar
Dakikalar içerisinde cevap alın
Mesajların yüzde 92% 'i cevaplandı
Uzun zamandır oyunu oynuyorum. Tüm zırhım ebedi sis zırhıyla dolu. Valkür zırhlarımdan daha iyi zaten. Can barım full sayılır ama öfke barı bir türlü yükselmiyor. Menüden neye önem vermeliyim artması için.
Kardeşim öfke barı artması için rünleri bulup kırıp açtığımız sandıklardan kan likörü bulucan ha diyosan ki bunların 9 unuda buldum menüden nasıl arttırabilirim o zaman bilmiyorum
Menüden bir şeye önem vermenize gerek yok.Can barı için nasıl 3 item topluyorsanız öfke içinde bu durum geçerli.3 adet kan likörü topladığınızda otomatik artar.Bu kan likörleri de sadece rünlü sandıklardan çıkar.Sis zırhına kadar gelmişken hala öfkeyi full yapamamış olmanız şasırtıcı
En son yeni bir zırh denediğimde benim ki nasıl olduysa düştü. Oyun hatası mı yoksa bilmeden bir şey mi yaptım anlamıyorum.
Website ©2016 Sony Interactive Entertainment Europe Limited. Tüm içerik, oyunlar, isimler ve/veya kostümler, lisanslı eserler, yaratıcı çalışmalar ve ilişkili imajlar, ticari lisanlardır ve telif hakları eser sahiplerine aittir. Tüm hakları gizlidir. Daha fazla bilgi
Deneyiminizi ve reklamları kişiselleştirmek için bu sitede ve diğer sitelerde çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi almak veya ayarları değiştirmek için buraya tıklayın.