Reply
Want to join in?

Sign in to continue

  • 39

    New messages in the last hour

  • Get a response within minutes

  • 92%

    92% percent of messages responded to

Accepted Solution

View Original

Problem Solved

View Original Post
04 Nov 2010
By IzzyJ

IzzyJ

  • Beta Tester
  • Offline
99%
07 Rank
Progress

(NO) Folket vs – God of War: Ghost of Sparta : Her er svarene!

[ Edited ]
0 Replies 201 Views edited 04-11-2010
04 Nov 2010
By IzzyJ

127597i2929EE2AEFB09850

 

Dana Jan, spillregissør hos Ready at Dawn Studios, svarer på spørsmål fra PlayStation-communityet om oppfølgeren til det prisbelønte PSP-spillet God of War: Chains of Olympus fra 2008.


Hvor plasseres God of War: Ghost of Sparta i tidslinjen til God of War-serien på PlayStation? (Blink2662, Storbritannia)

Historien er lagt til etter God of War og før God of War II på PlayStation 2.


I God of War på PlayStation 2 er det en filmscene som heter The Birth of the Beast, som fokuserer på Kratos' yngre bror. Noen trodde av denne nye figuren skulle dukke opp i God of War II. Er det mulig vi får se ham denne gangen hvis God of War: Ghost of Sparta finner sted før God of War II? (victoruzumaki, Storbritannia)

Ja. Vi har utgitt noe informasjon, inkludert en ny Origins-trailer for spillet, som viser Kratos' yngre bror Deimos. Tilhengerne som låste opp og så den filmen fra God of War på PlayStation 2, finner endelig ut hva som skjedde med Kratos' yngre bror.


Planlegger dere å integrere spillet med God of War III på PlayStation 3? (addyjones1234, Storbritannia)

Vi kunngjorde nylig et Deimos-antrekk [Kratos' bror var med i God of War: Ghost of Sparta] for God of War III når du forhåndsbestiller PSP-spillet.


Hva inspirerte dere som en individuell utvikler til å gå tilbake til God of War-serien på PSP? (balpares, Frankrike)

For meg var det først og fremst Kratos. Evnene hans til å ødelegge alt og alle som står mellom ham og et mål, er inspirerende. Sagaen inneholder en rekke flotte figurer og en hevnbasert historie som ble påbegynt før hendelsene i God of War på PlayStation 2. Vi visste at en viktig del av historien til Kratos ikke hadde blitt fortalt ennå.


Med God of War: Chains of Olympus satte dere en ny standard for PSP-spill. Jeg leste i et intervju at Ready at Dawn Studios ikke hadde planer om å lage enda et PSP-spill i God of War-serien, uavhengig av suksessen til tidligere spill. Hvorfor endret teamet mening? (CaptainCortez, Storbritannia)

Det var mye arbeid å lage God of War: Chains of Olympus for PSP. Vi mente også at vi kunne forbedre oss hvis vi fikk muligheten igjen. Så det var naturlig for oss å videreutvikle det arbeidet og lage enda et God of War-spill. Dere, tilhengerne, ville også ha mer Kratos på PSP, så vi ble veldig glade for å få muligheten til å lage God of War: Ghost of Sparta.


Hvordan var det å utvikle spillet på PSP? Møtte dere på noen vanskeligheter, og klarte dere å oppnå det dere var ute etter? (Chepunator, Russland)

Vi liker å jobbe med PSP. Det er helt klart utfordrende å lage store spill som God of War på et bærbart system. Men vi liker utfordringen. Med God of War: Ghost of Sparta har vi oppnådd det vi ønsket å oppnå i God of War-universet, og vi føler oss trygge på at vi har utnyttet maskinvarens fulle potensial.


Hvordan klarte dere å lage et spill med en så flott grafikk for PSP? (reinaldo90, Portugal)

Det kreves mye arbeid fra teamet for å lage et så bra spill som dette på PSP. Jeg tror det er hemmeligheten. Det hjelper å ha en serie som plasserer hovedfiguren i fantastiske omgivelser, og det skader heller ikke å ha et team som ønsker å lage et flott spill til det bærbare systemet.


Hvor lang tid tar det å spille seg gjennom God of War: Ghost of Sparta fra start til slutt? (Spurvugle, Norge)

Det varierer fra person til person basert på spillestil og ferdigheter. Totalt sett kan vi garantere at spillet er lengre enn God of War: Chains of Olympus.


Inneholder dette spillet flere hovedfiendekamper enn God of War: Chains of Olympus? (Xx-Beno57-xX, Frankrike)

Det er flere og bedre hovedfiender enn i God of War: Chains of Olympus. Kampene er større, noen av dem er fysisk større, og måten Kratos bekjemper alle på, er mye større enn noe av det vi gjorde i Chains of Olympus.


Kan du gi oss noen hint angående hvilke greske legender vi kommer til å møte på i løpet av historien? (Tobi1989, Polen)

Jeg tror det ødelegger opplevelsen å fortelle om dem her, så jeg foretrekker å la spillerne møte figurene når de spiller spillet.


Kommer spillet til å inneholder ekstra utfordringer, som Challenge of Hades i God of War: Chains of Olympus? (Uncharted90, Polen)

Ja. Det er mange flere utfordringer i dette spillet enn tidligere. Vi likte dem vi også. Beseire spillet for å låse opp alle skattene vi har inkludert i God of War: Ghost of Sparta.

0 Kudos
Reply
LABELS:
View our house rules for posts
Post Reply Update Reply Cancel
View our house rules for posts
Post Reply Update Reply Cancel