Nowe wiadomości z ostatniej godziny
Otrzymaj odpowiedź w ciągu minut
92% procent wiadomości, na które odpowiedziano
Zadanie 8
Sacred Citadel <- link
Tryb gry: gra lokalna
Bohater: dowolny
Akt: 1
Poziom: Osada Wellbury
Zdobądź jak najwięcej punktów w demie i zrób zdjęcie wyniku (nie zapomnij umieścić swojego PSN ID, które musi być czytelne) i wstaw je w tym temacie.
Wynik zobaczysz po ukończeniu poziomu. (zdjęcie poniżej)
Regulamin:
1. W wydarzeniu może wziąć udział każdy zarejestrowany użytkownik PlayStation Network, który ukończył 12 rok życia.
2. Wydarzenie rozpocznie się w momencie publikacji i kończy w środę 1 maja o godz. 23.59
3. Osoby biorące udział w wydarzeniu będą mogły przysłać dowolną ilość zgłoszeń, jednak nie więcej niż jedno w poście, brany pod uwagę będzie jednak tylko najlepszy wynik
4. Uczestnicy biorący udział w wydarzeniu zobowiązani są do zaakceptowania i przestrzegania wszystkich zasad i warunków obowiązujących na forum oraz Zasad Ogólnych
Mój wynik :D
Powodzenia!
Panowie z góry przepraszam, ale wyników dziś nie będzie tak jak i kolejnego DEMOnatora. Jestem w trakcie pisania pracy i niestety nie mam dziś czasu.
Kolejny DEMOnator jak i wyniki ukaże się jutro.
Stay tuned;)
Wybaczcie za spóźnienie.
Miejsce | PSN ID | PKT |
1 | Pioterek2010 | 63 |
2 | Atom5648-PL | 52 |
3 | Schemat | 34 |
4 | Beliar4 | 25 |
5 | Jakub1-1985 | 11 |
6 | BartX_PL | 4 |
6 | Friste0ne1102 | 4 |
Website © 2016 Sony Interactive Entertainment Europe Limited. Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i / lub wizualna postać produktu, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami towarowymi i / lub materiałami chronionymi prawami autorskimi ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. Więcej informacji
Używamy plików cookie w celu personalizowania reklam i sposobu obsługi użytkowników w tej witrynie i na innych stronach internetowych. Aby uzyskać więcej informacji lub zmienić ustawienia, kliknij tutaj.