Nowe wiadomości z ostatniej godziny
Otrzymaj odpowiedź w ciągu minut
92% procent wiadomości, na które odpowiedziano
Oficjalne Forum PlayStation zaprasza wszystkich użytkowników na event - "Co to za gra?", który polega na poprawnym odgadywaniu tytułów gier na podstawie zamieszczonych screenshotów.
Quiz odbędzie się w dniach 1-3 czerwca (każdego dnia o godzinie 20:00) i został podzielony na 3 kategorie:
1 kategoria (1 czerwiec) - Gry PS1 oraz PS2
2 kategoria (2 czerwiec) - Gry PSP oraz PSV
3 kategoria (3 czerwiec) - Gry PS3
Każda kategoria zawiera 20 zdjęć do odgadnięcia, więc do rozdania będzie 60 punktów.
Decydując się na udział w quizie pamiętajcie, że:
Powodzenia:Thumbs:
PS A jak z grami na konsole przenośne? :)
Choć ekspertem nie jestem postaram się coś zdziałać w przenośkach :)
My się piszemy tylko na 3 czerwca :)
Bez obaw, dacie radę ;)
Już nawet nie chodzi o wiedzę, (choć tej będzie bardzo nam brakowało jako, że nie mieliśmy nic poza PS3) ale wieczorne spotkania towarzyskie mogą nam na to nie pozwolić :)
cholercia :/ o 20 będę w pracy :/ nie da się coś załatwić?? :D
Yosh~ Jak będziesz miał chwilę to możesz przez fona też brać udział :)
Mogę się dołączyć? :)
Za chwilę zaczynamy :) Mam nadzieję, że wszyscy przygotowani ;)
Przypominam, że dzisiejsza kategoria dotyczy gier które ukazały się na PS1 i PS2.
Dla utrudnienia na zdjęcia został nałożony specjalny filtr.
Proszę podać pełny tytuł gry :)
1 Zdjęcie:
Brawo Zetwoo~ punkt dla Ciebie :)
Tekken 2
tekken flashback
Zdjęcie 2:
Website © 2016 Sony Interactive Entertainment Europe Limited. Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i / lub wizualna postać produktu, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami towarowymi i / lub materiałami chronionymi prawami autorskimi ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. Więcej informacji
Używamy plików cookie w celu personalizowania reklam i sposobu obsługi użytkowników w tej witrynie i na innych stronach internetowych. Aby uzyskać więcej informacji lub zmienić ustawienia, kliknij tutaj.