Son 1 saat içerisinde yeni mesajlar
Dakikalar içerisinde cevap alın
Mesajların yüzde 92% 'i cevaplandı
Arkadaşlar biraz karışık ama cevap verirseniz çok mutlu olurum. Öncelikle ilk girdiğim psn hesabımın şifresini unuttum ve yanlışlıkla mobil üzerinden 2. Bir hesap açtım şuan da ana amacım remote play üzerinden oyun oynamak bu yüzden de ilk psn hesabımda ki e posta adresini şuan 2. Hesabımda kullandığım (kendi epostam) e posta adresi ile değiştirmek ancak diyor ki bu eposta zaten kullanımda 2. Hesabı silemedim sadece sign out diyor çok sıkıntılı bir durumdayım lütfen en azından cevap yazın teşekkürler
Kendi e postanı ilk hesabından başka bir eposta adresi ile değiştirmediğin sürece eski postanla yeni bir hesap açamazsın yada eski e posta adresini yeni hesabına giremezsin.Bir şekilde eski hesabına grip değişmek zorundasın.Şifreni unutmuş olabilirsin şifremi unuttum seçeneğini kullanıp değiştirebilirsin.
Şey olur mu 2. Hesabımda ki e postayı değilsem sonra 1. Yi 2.nin eskisi yapabilir miyim cevap için teşekkürler
@Shagrath_Black
Website ©2016 Sony Interactive Entertainment Europe Limited. Tüm içerik, oyunlar, isimler ve/veya kostümler, lisanslı eserler, yaratıcı çalışmalar ve ilişkili imajlar, ticari lisanlardır ve telif hakları eser sahiplerine aittir. Tüm hakları gizlidir. Daha fazla bilgi
Deneyiminizi ve reklamları kişiselleştirmek için bu sitede ve diğer sitelerde çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi almak veya ayarları değiştirmek için buraya tıklayın.