Son 1 saat içerisinde yeni mesajlar
Dakikalar içerisinde cevap alın
Mesajların yüzde 92% 'i cevaplandı
23.11.2018 tarihinde Black Friday indirimlerinden yararlanarak 134 liraya düşen God of War’ı almak için kredi kartı bilgilerimi girdim, onayladığımda ise “bir hata oluştu” yazısıyla karşılaştım, ardından satın alınlar kısmını aldığım ürün gelmişti ancak hesabımdan 2 kez para çekilmiş. Şu an Provozisyonlar kısmında 2 ayrı 134 liralık harcama yapılmış gözüküyor. İlgili bankamın müşteri temsilciliğiyle görüştüğümde iade talebi yapmamı önerdi. Cuma günü 23.01de yaptığım için alışverişi şu an Sony müşteri temsilciliği ile görüşemiyorum.Ne yapmalıyım sizce ?
daha efektif bir yol biliyor musunuz, googlea playstation destek yazınca çıkıyor bunlar zaten ve haftasonu olduğu için ulaşamıyorum. Yardım formlarına da dönülmüyor zaten, daha önce de bi çok konuda yardım formu yolladım hiçbirine geri dönülmedi.
@denisvuichAsk PlayStation twitter hesabından yardım almayı talep edebilirsin İngilizce seviyesi yeterli düzeydeyse. Herhangi bir geri dönüş olmazsa da pazartesi gününe kadar beklemekten başka bir çare yok ne yazık ki.
Website ©2016 Sony Interactive Entertainment Europe Limited. Tüm içerik, oyunlar, isimler ve/veya kostümler, lisanslı eserler, yaratıcı çalışmalar ve ilişkili imajlar, ticari lisanlardır ve telif hakları eser sahiplerine aittir. Tüm hakları gizlidir. Daha fazla bilgi
Deneyiminizi ve reklamları kişiselleştirmek için bu sitede ve diğer sitelerde çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi almak veya ayarları değiştirmek için buraya tıklayın.