Nowe wiadomości z ostatniej godziny
Otrzymaj odpowiedź w ciągu minut
92% procent wiadomości, na które odpowiedziano
Nazwa tematu mówi chyba wszystko :D
No to kto pierwszy? ;>
Ja lubię miec porządeczek :)
Dobra, zagramy w małą gierkę - kto wie co stanowi tło?
Mgławica Orzeł w gwiazdozbiorze Węża :)
@AreCzki
Brawo! Chociaż sam wolę nazwę pillars of creation :-P
nagroda:@Soul
Czyżbyś miał vertical monitor czy się rozciągneło? I media serwer już możesz skasować :-P
Klimat, widziałeś wcześniej jego pulpit.
Zdjęcie skopiowane z Soul'a posta:
Btw. Soul, posprzątałeś już?
Jakoś nie widziałem wcześniej tej fotki. Wygląda jak zdjęcie biurka Thomasa Andersona z pewnego filmy s-f :P
BTW bardzo lubię fotki robione przez teleskop Hubble'a, słyszałem o Filarach Stworzenia (spóźniłem się z podaniem ich nazwy :P), a na zdjęcia takie, jak te, mogę patrzeć bez końca. To jest dopiero niewyobrażalny ogrom.
To mój pulpit tak dla kontrastu czyściutki aż do znudzenia, nawet ten nieszczęsny kosz mnie kłuł w oczy :)
A to mój pulpit.
Bardziej by pasowało zrobienie zdjęcia pulpitu na PS3 :)
Ja swojego nie pokaże :P Ponieważ jest dla osób +18 :D
To roześlij na PW ;-)
Czysto jest tylko zmierzchu u mnie :D
Wejdziesz głębiej to też burdel
jedyne na co mnie stac to zrobić katalog "inne" wpakować tam wszystkie śmieci
na wypadek zajęcia całego hdd będę musiał przefiltrował to mi jest potrzebne ;) :D
@evelan_pl
Lol, dokładnie tak samo mam(co z resztą widać)
Website © 2016 Sony Interactive Entertainment Europe Limited. Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i / lub wizualna postać produktu, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami towarowymi i / lub materiałami chronionymi prawami autorskimi ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. Więcej informacji
Używamy plików cookie w celu personalizowania reklam i sposobu obsługi użytkowników w tej witrynie i na innych stronach internetowych. Aby uzyskać więcej informacji lub zmienić ustawienia, kliknij tutaj.