ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θέλετε να έρθετε στην παρέα μας;

Κάντε εγγραφή για να συνεχίσετε

  • 42

    Νέα μηνύματα την τελευταία ώρα

  • Λάβετε απάντηση μέσα σε λίγα λεπτά

  • 92%

    92% ποσοστό απαντημένων μηνυμάτων

Accepted Solution

View Original

Το πρόβλημα επιλύθηκε

Προβολή αρχικού θέματος
28 Ιούν 2014
Από Zontas-GR

Zontas-GR

  • Award Winner
  • Offline
91%
08 Rank
ΠΡΟΟΔΟΣ

Η Jamie Gray Hyder μιλάει για το ρόλο της στο Killzone Shadow Fall

0 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 1.136 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ 28-06-2014
28 Ιούν 2014
Από Zontas-GR

 

Η Jamie Gray Hyder που είναι γνωστή στους οπαδούς του Killzone Shadow Fall ως  Echo και ο  Game Director Steven ter Heide, μας μιλάνε για το τον τίτλο της  Guerrilla Games, το motion capture και την εμπειρία να συμμετέχεις στην παραγωγή ενός παιχνιδιού για πρώτη φορά.

 

 

Πώς έτυχε να ασχοληθείτε με το Killzone Shadow Fall ;

 

Jamie Gray Hyder: "Έκανα την οντισιόν όπως σε μια ταινία ή την τηλεόραση. Έκανα τη σκηνή μου ξέροντας ότι έπρεπε να επικεντρωθώ στην σωματικότητα - με κάλεσαν πίσω και αποδείχθηκε ότι αφορούσε το ρόλο της Echo , έτσι αρχίσαμε να δουλεύουμε."

 

Steven ter Heide: "Τα γυρίσματα ήταν έξω από το Λος Άντζελες και ο σκηνοθέτης μου είπε, "Είχαμε  καταπληκτική απόδοση. Δυστυχώς, αυτή είναι κάτω από τον καιρό, αλλά θέλει πραγματικά να πάρει μέρος στο project και πιστεύουμε ότι είναι τέλεια "Ο χαρακτήρας της είναι ισχυρός-. Ότι πρέπει για να σταθεί σε πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά την ίδια στιγμή πρέπει να έχει και συναισθηματικό βάθος. Ο σκηνοθέτης είπε ότι θα έπρεπε να δούμε αυτό το πρόσωπο, έτσι περιμέναμε, και τη στιγμή που εμφανίστηκε  ήμασταν σαν, "Ναι, είναι αυτό που ψάχνουμε." Είχε ακριβώς την παρουσία και την ενέργεια που χρειαζόμασταν."

 

Αυτή ήταν η πρώτη εμπειρία σας με το «motion capture» (καταγραφή κίνησης) - πώς σας φάνηκε;

 

Jamie Gray Hyder: "Υπάρχουν τόσα πολλά τεχνικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις, αλλά ο Τοm, ο σκηνοθέτης του mo-cap, πραγματικά επικεντρώθηκε στη σωστή απόδοση των κινήσεων και ότι οι ηθοποιοί έκαναν τα πάντα  όπως ακριβώς προβλεπόταν. Εμείς πλησιάσαμε σαν να ήταν μια σκηνική παραγωγή. Και έκανα και μερικές εβδομάδες προετοιμασία στα stunt, στα μάχη, στα όπλα για να βεβαιωθώ ότι είχα την σωματικότητα που απαιτείται. Αυτό ήταν ένα από τα αγαπημένα μου μέρη της προετοιμασίας για τα γυρίσματα!"

 

 

Τι γίνεται με αυτή τη στολή; Μήπως τελικά σας εμποδίζει στο να έχετε μια όσο το δυνατό αυθεντική παρουσία;

 

Jamie Gray Hyder: Έχεις μια κάμερα δεμένη στο κεφάλι σου μια ίντσα από το πρόσωπό σου, και είσαι "καλωδιωμένος" με ένα μικρόφωνο, και φοράς αυτή τη στολή και προσπαθείς να προσέχεις τα μικρά κουτιά, στο έδαφος... απαιτεί τόση προσοχή και είναι πραγματικά σκληρή δουλειά φυσικά, αλλά μου άρεσε. Όλα τα visuals που μας δόθηκαν από το στούντιο σίγουρα μας βοήθησαν να κατανοήσουμε τους χαρακτήρες μας. Χρειάζεται πολλή φαντασία, και γι 'αυτό είναι τόσο παρόμοιο με την ηθοποϊία για μένα. "


Και είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεστε σε ένα video game. Πώς βρήκατε την εμπειρία; 

 

Jamie Gray Hyder:   "Νομίζω ότι είναι μια τέτοια ενδιαφέρουσα προοπτική για τους συντελεστές της αυτές τις μέρες. Δεν υπήρχε τόσο πολύ έμφαση στις κινηματογραφικές πτυχές στα παιχνίδια τα προηγούμενα χρόνια, αλλά τώρα αποτελεί η κινηματογραφικότητα αποτελεί σημαντικό στοιχείο, όπως η ιστορία είναι τόσο σημαντική. Ήμουν πραγματικά έκπληκτη για όσα ανακάλυψα πόσο ακεραιότητα υπήρχε στην υποκριτική και ότι η απόδοση είναι τόσο σημαντική για την επιτυχία του παιχνιδιού. Δεν μπορώ να περιμένω για να κάνουμε άλλο ένα!"

 

 

Πείτε μας πως ήταν σαν να βλέπεις τον εαυτό σου στο τελικό παιχνίδι για πρώτη φορά.

 

Jamie Gray Hyder: "Είναι τρελό, επειδή τα πάντα είναι μια τόσο κατακερματισμένη στη διαδικασία. Ξεκινάς με τη σάρωση του προσώπου και του σώματος μια εβδομάδα πριν, έπειτα το motion capture για μερικές εβδομάδες, και στη συνέχεια δουλεύεις στις φωνές των χαρακτήρων, και όλο αυτό το διάστημα οι προγραμματιστές παιχνιδιών κάνουν τα δικά τους "μαγικά"  για να δημιουργήσουν αυτόν τον κόσμο. Δεν είναι σαν την ταινία ή την τηλεόραση, όπου μπορείτε να πάρετε για να δείτε  ό, τι κάναετε εκείνη την ημέρα. Βλέποντας όλα αυτά να έρχονται μαζί στο τέλος είναι απίστευτο."

 

 

Echo έχει πλέον κερδίσει τη συμπάθεια των οπαδών της σειράς - γιατί πιστεύεις οτι το πέτυχε;

 

Jamie Gray Hyder: "Η δύναμή της και η αποφασιστική φύση της. Ξέρει τι είναι εκεί και πως θα το πετύχουμε- δεν υπάρχει καμία σύγχυση. Σε έναν κόσμο με τόσο μεγάλο χάος να συνεχίζεται, αυτή είναι απόλυτα συγκεντρωμένη. Για μένα, αυτό ήταν ένα τόσο σημαντικό μέρος του χαρακτήρα. Είναι σε μια αποστολή και δεν έχει σημασία τι συνέβαινε γύρω της -  είναι ένας μοναχικός λύκος."

0 Kudos
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
LABELS: Killzone
Ι have a dream...Future is almost here
Δείτε τους κανονισμούς μας για τα posts
Απάντηση σε post Ανανέωση απάντησης Ακύρωση
Δείτε τους κανονισμούς μας για τα posts
Απάντηση σε post Ανανέωση απάντησης Ακύρωση