Νέα μηνύματα την τελευταία ώρα
Λάβετε απάντηση μέσα σε λίγα λεπτά
92% ποσοστό απαντημένων μηνυμάτων
Καλωσορίσατε στην Κοινότητα,
Αν ψάχνετε νέους φίλους για το Killzone Shadow Fall, τότε είστε στο κατάλληλο μέρος!
:Sniper:
Το όριο της Friend List είναι πλέον στους 2000 φίλους, οπότε υπάρχει άπλετος χώρος για νέους και παλιούς φίλους! Γι'αυτό δημιουργήσαμε τα PS4 Multiplayer Friend list threads! Aπλά γράψτε το PSN-ID σας στο αντίστοιχο thread έτσι ώστε οι υπόλοιποι χρήστες να μπορούν να σας γνωρίζουν και γρήγορα να σας προσθέσουν στην Friend List τους ή εσείς να τους γνωρίσετε γεμίζοντας τη Friend List σας και κατευθείαν να μπείτε στη Multiplayer δράση!
Πρώτο μου παιχνίδι το Shadow Fall, όποιος θέλει μπορεί να με προσθέσει να βαρέσουμε καμιά ριπή ... :Sniper:
Και εμένα το πρώτο μου παιχνίδι θα είναι το Killzone. Οποιος θέλει να με κανει φιλαράκι να παίζουμε!
Νέος στο PS4, δηλώνω κατα-ενθουσιασμένος!
Day 1 Killzone, Knack, Fifa 14 και το μισά games από PS Store!
Όποιος θέλει ας με κάνει add για να ξεκινήσει το παιχνίδι..
killzone για αρχη και μετα ερχονται και αλλα add me
Επειδή το έχει φάει η σκόνη το παιχνίδι μιας και δε μου έκατσε όπως το περίμενα λέω να του δώσω άλλη μια ευκαιρία στο online multiplayer. Όποιος θέλει κάνει add. :smileyhappy:
Website © 2016 Sony Interactive Entertainment Europe Limited. Όλο το περιεχόμενο, οι τίτλοι παιχνιδιών, οι εμπορικές ονομασίες και / ή οι εμπορικές μορφές παρουσίασης, τα εμπορικά σήματα, τα γραφικά και οι σχετικές εικόνες αποτελούν υλικό εμπορικών σημάτων και / ή συστήματος προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Περισσότερες πληροφορίες
Χρησιμοποιούμε cookies για να εξατομικεύσουμε την εμπειρία σας και τις διαφημίσεις σε αυτόν και σε άλλους ιστότοπους. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις, πατήστε εδώ.