Reply
Want to join in?

Sign in to continue

  • 28

    New messages in the last hour

  • Get a response within minutes

  • 92%

    92% percent of messages responded to

Accepted Solution

View Original

Problem Solved

View Original Post
05 Apr 2007
By bluV11t

bluV11t

  • Offline
41%
02 Rank
Progress

LAIR, tror vi det kan bli bra?

2 Replies 1,911 Views Created 05-04-2007
05 Apr 2007
By bluV11t
http://www.us.playstation.com/Lair/default2.aspx

Kult å fly på drager da, veldig Eragon, men ikke helt imponert over grafikken på enkelte screenshots: http://www.gamespot.com/pages/image_viewer/frame_lead.php?pid=929230&img=7
0 Kudos
Reply
LABELS:
View our house rules for posts
Post Reply Update Reply Cancel

Accepted Solution

View Original

Problem Solved

View Original Post
02
/16

bluV11t

  • Offline
41%
02 Rank
Progress
bluV11t
Accepted Solution
http://no.playstation.com/games-media/games/detail/item50555/Lair/ Sitat: Spillet er utviklet for å dra full nytte av PLAYSTATION 3, og det er et av de første som benytter seg av potensialet i den trådløse SIXAXIS-kontrolleren. DET kan jo bli intressant... Syns det er utfordrende nok å bevege spillfiguren i flOw, en drage er jo litt mer å håndtere ;)
0 Kudos

Sv: LAIR, tror vi det kan bli bra?

Accepted Solution

View Original

Problem Solved

View Original Post
02
/16

Punqtured

  • Offline
80%
02 Rank
Progress
Punqtured
Accepted Solution
http://no.playstation.com/games-media/games/detail/item50555/Lair/

Sitat:
Spillet er utviklet for å dra full nytte av PLAYSTATION 3, og det er et av de første som benytter seg av potensialet i den trådløse SIXAXIS-kontrolleren.

DET kan jo bli intressant... Syns det er utfordrende nok å bevege spillfiguren i flOw, en drage er jo litt mer å håndtere ;)

Jeg har selv købt spillet, og jeg må give udviklerne ret i, at det udnytter SIX AXIS controlleren til fulde. Men det er lige før, det tager overhånd. Det er næsten alt for svært at holde styr på det hele på én gang.

Man skal både styre dragen, fireballs, sine underlige attacks og lave 180-graders vendinger ved at "flippe" med controlleren opad. Det gør det ret svært at starte med, og det hjælper bestemt ikke på det, at alting foregår i et hæsblæsende tempo - selv i de første par øve-baner, hvor det er meningen, man skal lære de forskellige ting at kende. Før man ved af det, har man fløjet efter sin modstander, låst sig på target, angrebet med kløerne og fået sin mand til at slå modstanderen ned ... og man har ingen anelse om, hvad det var man lige gjorde.

Jeg tror afgjort det har potentiale, men det er ikke et spil man lige sætter sig ned og bruger 10 minutter på at finde ud af, hvordan man spiller. De fleste andre spil i genren formår at "oplære" en stille og roligt, og først i takt med at de forskellige ting bliver relevante, kommer der små tips op undervejs. Det gør der godt nok også i Lair, men der foregår så meget på skærmen (1080p) at når man lige har et kort sekund til at læse, hvad den skriver, så er det for sent, og man har misset en vigtigt tip til selve spillet.

Men det skal nok komme. Jeg tror bare man lige skal komme sig over de første frustrationer over, hvor svært det er at lære de mange forskelige manøvrer og tricks. Grafikken - den kan man bestemt ikke klage over. Der er måske sparet en lille smule på textures i forhold til eksempelvis Uncharted - Drakes Fortune eller Assassins Creed, men det er bestemt værd at se på.
0 Kudos

Vedr: Sv: LAIR, tror vi det kan bli bra?

View our house rules for posts
Post Reply Update Reply Cancel