Reply
Want to join in?

Sign in to continue

 • 49

  New messages in the last hour

 • Get a response within minutes

 • 92%

  92% percent of messages responded to

Accepted Solution

View Original

Problem Solved

View Original Post
17 Mar 2009
By IzzyJ

IzzyJ

 • Beta Tester
 • Offline
99%
07 Rank
Progress

Nye brukermuligheter på det offisielle PlayStation forumet: Kudos

[ Edited ]
1 Reply 894 Views edited 18-03-2009
17 Mar 2009
By IzzyJ

Hei!

 

Kudos er nå live på det offisielle PlayStation forumet. Kudos lar deg vise at du setter pris på innholdet på forumet – poster du finner informative, hjelpsomme eller morsomme – bare ved å klikke på et symbol! Når du gir kudos, gir du med andre ord ros til forfatteren for hans/hennes post. Når en post får mange kudos, kan den bli “fremhevet” i fellesskapet, så jo flere kudos en forfatter får, jo bedre rykte får han/hun.  

Du kan finne kudos-symbolet på høyre side av hver post. Det er slik ut –  

 

 

 

 

For å gi kudos, klikk på stjerneikonet. Du vil  få ”Takk!” for at du ga kudos, og hvor mange kudos du har gitt vil vises. Hvis du skulle komme til å gi kudos ved en feil, kan du gå til “Alternativer”øverst til høyre og velge “Fjern mine kudos fra denne meldingen.” Når en post når fellesskapets maksimum kudos, kommer nummeret til å forandre seg automatisk til dette symbolet -   

 

 

 

Det indikerer at denne tråden er verdt å lese, for alle på forumet, og at den derfor er fremhevet.

 

 

Totalsummen av mottatte kudos vises ved siden av hver post. For å se hvilket medlem som har kudoet en post, klikk på nummeret som står ved kudos-symbolet. Det er forskjellige kudos-ledertavler tilgjengelige på forumet: Top-kudoet melding og forfatter. I tillegg til dette kan du på profilsiden finne kudos-informasjon om nylig mottatt melding og mottatt kudos for dette medlemmet. Et av de beste måtene å bruke kudos er å finne bra innhold! For eksempel, ved å kjapt sjekke søkeresultater i kudoskategorien, ser du hvilke poster som mest trolig er hjelpsomme.

 

 

Ledertavlen er også en annen plass der du kan finne interessant og bemerkelsesverdig innhold. Integriteten av kudos-systemet ligger helt og holdent hos de som gir kudos. Vennligst husk at kudos-systemet må brukes riktig. Vi kommer til å gripe inn dersom noen med vilje tuller med systemet. Vi planlegger også å utarbeide kudos-systemet med tid, så vi etterhvert kan levere den beste kudos-opplevelsen til dere. I mellomtiden håper vi at dere liker kudos-systemet dere får nå, og at det blir en interessant måte å kommunisere med andre brukere av PlayStation fellesskapet. For mer info om kudos kan du sjekke ut ”ofte stilte spørsmål”!  

 

Goooo kudoooo! 

 

- Izzy

 

Meldingen ble endret av IzzyJ den 18-03-2009 12:10 PM
Reply
LABELS:
View our house rules for posts
Post Reply Update Reply Cancel

Accepted Solution

View Original

Problem Solved

View Original Post
Award Winner
06
/16

Neshy

 • Award Winner
 • Offline
96%
06 Rank
Progress
Neshy
Accepted Solution
Nice!

Ser det også at "profil siden" (ved å klikke på et navn) har blitt oppgradert litt!

Re: Nye brukermuligheter på det offisielle PlayStation forumet: Kudos

View our house rules for posts
Post Reply Update Reply Cancel