Son 1 saat içerisinde yeni mesajlar
Dakikalar içerisinde cevap alın
Mesajların yüzde 92% 'i cevaplandı
Arkadaşlar merhaba, Bilkom yeni tweet’i ile Cyberpunk 2077’de türkçe dil desteğinin bulunacağını biz türk oyunculara müjdeledi! Bu duruma herkes sevinmiştir diye tahmin ediyorum. 2019’da çıkacağınıda istemeden belirtmişti sanırım. Gelsin artık diyoruzzzzz!! 😬
Aynen iyi oldu.
Merhaba, Ulaştığın için teşekkürler. Halen lansman sırasında Türkçe dil desteği için bir planımız yok, ancak herhangi bir değişiklik olursa oyunculara haber vereceğiz. Anlayışın için teşekkürler! Herşey gönlünce olsun, Amelia
Bilkom geleceğini söylerken havadan söylemiş olamaz. Bu işler laf ile olmuyor. Firma belki bu konuda bir zafiyete sahip bu sebeple konu hakkında sır gibi davranıyor. Şuan oyun hala geliştirilme aşamasında. Bilkom'unda Türkçe gelecek deyip evirip çevirmesi bir uyarı yediklerini gösteriyor. Zaman uzun.
@alpogansercanTamam da neden gizleme gereği duysunlar. Yani gelecekse Bilkom bu yüzden söylediyse sonra neden cevabı değiştirmesi istensin?! Muhtemelen anlaşama süreci tamamlanmadı ya da vazgeçildi. Cd Project Red'in çok güzel bir oyun çıkaracağına inanıyorum ve umarım bizi üzmez. @omrkcmn @alpogansercan
Şirketin garip gizlilik ilkesinden biri olmalı ki bu konu hakkında bilgi verilmiyor. Vazgeçilseydi Bilkom muhakkak açıklama yapardı. Dediğim gibi zaman uzun. Umarım beklediğinize değer. (Evet çok beklemiyorum)
@akn_ctnWitcher 3 çevirisi devam ederken ben de sürekli facebook sayfasından bilgi almaya çalışıyordum ( resmi çevirildiğini bilmiyorduk) . Aslında çeviri devam ediyormuş ama bana planlarımız arasında türkçe desteği yok yazıyorlardı hep... Bu firmanın huyu böyle.
@akn_ctnE yok artık yaa.. Hiç bir dili açıklamasa tamamda bu fanteziyi sadece bize niye yapıyorlar
Kısacası bekle ve gör durumu var. Bundan sonra Cd Project Red'in tüm oyunlarında Türkçe desteğin olup olmadığına çıkmadan ikna olmuycam.
@inciteenWebsite ©2016 Sony Interactive Entertainment Europe Limited. Tüm içerik, oyunlar, isimler ve/veya kostümler, lisanslı eserler, yaratıcı çalışmalar ve ilişkili imajlar, ticari lisanlardır ve telif hakları eser sahiplerine aittir. Tüm hakları gizlidir. Daha fazla bilgi
Deneyiminizi ve reklamları kişiselleştirmek için bu sitede ve diğer sitelerde çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi almak veya ayarları değiştirmek için buraya tıklayın.