Son 1 saat içerisinde yeni mesajlar
Dakikalar içerisinde cevap alın
Mesajların yüzde 92% 'i cevaplandı
gencler 179 tl ındırımde almayı dusunuyorum spıderman oyunu ps4 slımım var bu fıyat gercekten eder mı pısman eder mı benı sızce oynayanlar soylesın lutfen
Oynamadığın exclusive kalmadıysa değer.
Bence değmez. Bak iyi cidden ama öyle ahım şahım detaylı falanda değil. Git döv patakla kurtar. Hep aynı tarz. Bence daha iyi bir indirim bekle. :)
Spider-Man sevdiğin bir karakterse değer. Zaten sevmediğin bir karakter olsa dahi oyunların fiyat ortalamaları belli. Her türlü harcayacağın meblağın karşılığını alacaksındır diye düşünüyorum. Oyunla ilgili daha detaylı fikir sahibi olmak istiyorsan bu konuya göz atabilirsin.
Şöyle söyleyeyim mekanikleri eğlendirir seni, kostümler ile gelen özellikleri falan da hoşuna gider ama hikaye olarak çok aşırı bir şey bekleme bildiğin bir son ve bildiğin şekilde gerçekleşen olaylar, fiyat konusuna gelirsen de sonuçta oyun için haklar falan satın alındı bence normal şu anda fiyatı
RDR2 şu an ne kadar göremiyorum ama yakınlarsa tercihin bu olmalı. Witcher 3 oynamadıysan eğer Spidey’den yüzlerce kat iyi bir oyun ve türkçe hemde.
RDR 2 ile fark baya var ama witcher 3 ü ben de öneririm
Website ©2016 Sony Interactive Entertainment Europe Limited. Tüm içerik, oyunlar, isimler ve/veya kostümler, lisanslı eserler, yaratıcı çalışmalar ve ilişkili imajlar, ticari lisanlardır ve telif hakları eser sahiplerine aittir. Tüm hakları gizlidir. Daha fazla bilgi
Deneyiminizi ve reklamları kişiselleştirmek için bu sitede ve diğer sitelerde çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi almak veya ayarları değiştirmek için buraya tıklayın.