Son 1 saat içerisinde yeni mesajlar
Dakikalar içerisinde cevap alın
Mesajların yüzde 92% 'i cevaplandı
Deneyen ve sahip olan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirlermi sizce alınırsa pişman olunurmu ps 4 pro sahibiyim.
Ayrı olarak Move kumandaları ps 3 için olan çalışıyormu yoksa yeni çıkanlardan almakmı gerekiyor ve arasında bir fark varmı
Ben yaklaşık 7 aydır kullanıyorum. Ve bu deneyimlerim Pro değil Standart Ps4 üzerinden...
Genel olarak memnunum. Sunduğu derinlik ve atmosfer çok farklı... Ancak, ülkemiz şartlarında bu kadar para vermeyi mantıklı bulmuyorum. Fiyatı konusunda beklemeni öneririm. Hani pişman olmaktan değilde gerçekten çok para isteniyor.
Madem sen neden bu kadar para verdin ? diyecek olursan. Benim uzun süredir aklımda olan ve çıkmasını dört gözle beklediğim bir cihazdı. Hiç sağa sola bakmadan çıktığı gibi aldım. :)
Move konusunda evet, eski kontrolcüler tamamen uyumlu şekilde çalışıyor.
teşekkürler fiyatın düşüceğini sanmıyorum kurun durumu ortada onun dışında genel olarak konsol fiyatları sabit kalıyor fazla oynamıyor
@inciteenVR bir nevi yeni heyecan.. Hani konsolu ilk kullandığınızdaki o duygu vardır ya öyle fiyat ne kadar pahalı olursa olsun aldığıma hiçte pişman olmadım.. Eve gelen misafirlerim ertesi günü onlarda aldı o kadar bağımlılık yapıyor.. Tek sorunu var maksimum 45 dakika oyun oynayabilirsin.. Beyni çok etkisi altına alıyor ben mide bulantısı olmasın diye bazen ayakta oynuyorum Aim controller ile oyuna adapte olmak için :) Ama alırsan aklında olsun Aim controller + VR paketlerinden al : Aim controllerin zevkide ap ayrı Normal elinde silah tutuyorsun hissi veriyor ayriyetten silahın dürbününden manuel olarak bakabiliyorsun..
@caneryokusVallahi bana da aldıracaksınız VR. 😄
Website ©2016 Sony Interactive Entertainment Europe Limited. Tüm içerik, oyunlar, isimler ve/veya kostümler, lisanslı eserler, yaratıcı çalışmalar ve ilişkili imajlar, ticari lisanlardır ve telif hakları eser sahiplerine aittir. Tüm hakları gizlidir. Daha fazla bilgi
Deneyiminizi ve reklamları kişiselleştirmek için bu sitede ve diğer sitelerde çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi almak veya ayarları değiştirmek için buraya tıklayın.