Son 1 saat içerisinde yeni mesajlar
Dakikalar içerisinde cevap alın
Mesajların yüzde 92% 'i cevaplandı
Arkadaşlar benim çok acil yardıma ihtiyacım var. Ben PS3 sistemine 70 TL lik bir oyun yükledim çok yalvardım aldırmak için. Yükledikten sonra kurumunu açtığımda PS Vita siteminizi bağlayın dedi. Ama bende PS Vita yok ve alabilecek imkanım yok nolur yardım edin.
Derdini bu şekilde anlatamazsın. Şöyle oldu böyle oldu acil hemen yardım blhcsrj.
Şahsen birşey anlamadım.
Sakin ol ve oyun adını, ekranda yazan cümleyi bizimle paylaş. Bilirsek yardımcı oluruz
teşekkür ederim oyun adı Mortal Kombat 9 70 tl verdim umarım çöümü biliyorsundur.
PS Vita sisteminde [İçerik Yöneticisi] uygulamasını başlatın ve ardından PS3™ sisteminizi bağlayın dedi umarım yardımcı olursunuz.
@omrkcmnÜzülerek söylemek istiyorum ki Ps3 değil de Ps vita sürümünü almışsın. Çok üzüldüm gerçekten. Yapılacak bir şey yok gibi.
Sony Interactive Entertaintment hâlâ oturmamış store sistemini kullanıyor. Geri iade yok. Oyunun hangi platform olduğunu görmek için oyunun bilgilerine bakmak gerek, garip garip yazılımsal hatalar, sunucuların her defasında çökmesi, sistemin hack yememesi için çalışmaların büyük hack olayından sonra başlanması ve şuanda ddos saldırılarına bile dayanıksız olması vs vs vs. İş ps4 sisteminin hack olayı olunca bize yaramayan patch yazdırıp sunmayı iyi biliyor SIE.
@BoranPATANWebsite ©2016 Sony Interactive Entertainment Europe Limited. Tüm içerik, oyunlar, isimler ve/veya kostümler, lisanslı eserler, yaratıcı çalışmalar ve ilişkili imajlar, ticari lisanlardır ve telif hakları eser sahiplerine aittir. Tüm hakları gizlidir. Daha fazla bilgi
Deneyiminizi ve reklamları kişiselleştirmek için bu sitede ve diğer sitelerde çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi almak veya ayarları değiştirmek için buraya tıklayın.