ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θέλετε να έρθετε στην παρέα μας;

Κάντε εγγραφή για να συνεχίσετε

  • 38

    Νέα μηνύματα την τελευταία ώρα

  • Λάβετε απάντηση μέσα σε λίγα λεπτά

  • 92%

    92% ποσοστό απαντημένων μηνυμάτων

Accepted Solution

View Original

Το πρόβλημα επιλύθηκε

Προβολή αρχικού θέματος
05 Ιούν 2014
Από Zontas-GR

Zontas-GR

  • Award Winner
  • Offline
91%
08 Rank
ΠΡΟΟΔΟΣ

One Way Trip (PS4 & PS Vita)

0 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 59 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ 05-06-2014
05 Ιούν 2014
Από Zontas-GR

 

Στο  One Way Trip, ο παίκτης και ο αδερφός του Barry ανακάλυψα οτι έχουν δηλητηριαστεί σε μια μαζική επίθεση μέσω της παροχής νερού και έχουν μόνο έξι ώρες  για να ζήσουν, σε όλο αυτό το διάστημα  θα έχετε παραισθήσεις συνεχώς και "θα ταξιδεύετε". Για να το θέσω αλλιώς, είναι μια ατμοσφαιρική εξερεύνηση του πως θα ήταν να ανακαλύπτετε πως εσείς και σχεδόν ο καθένας που αγαπάτε είναι έτοιμος να πεθάνει, και στη συνέχεια να πρέπει να το αντιλφθείτε αυτό ενώ τα άκρα σας μετατρέπονται σε δελφίνια κινουμένων σχεδίων!!

 

 

Τα πάντα στο One Way Trip είναι  "κόστος ευκαιρίας". Πιθανότατα δε θα είστε σε θέση να επιτύχετε όλους τους στόχους σας, αλλά θα έχετε την ελευθερία να επιλέξετε τι είναι σημαντικό για τη ζωή σας.

 

Το παιχνίδι επιτυγχάνει αυτούς τους στόχους στη λειτουργία της ιστορίας του παιχνιδιού μέσα από ένα μίγμα συνεχών επιλογών και μια βαθύτερη προσέγγιση όσον αφορά τα διαδικαστικά gameplay συστήματα του τίτλου. Σε κάθε δεδομένη στιγμή , όπου κι αν βρίσκεστε και ό, τι κάνετε , όλοι οι άλλοι είναι ενεργοί ζουν τη δική τους ζωή και εργάζονται προς την κατεύθυνση των στόχων τους, αλλάζοντας την αφήγηση.

 

Είναι ένα παιχνίδι όπου μπορείτε να γνωρίσετε τον  καθένα ή να προσκολληθείτε σε έναν καλύτερο φίλο όλη την ώρα , και ο κόσμος - και όλες οι υπόλοιπες σχέσεις χαρακτήρων - θα προσαρμοστούν ακριβώς στις επιλογές σας. Αυτό δεν είναι ένα παιχνίδι με μέτρα και βαθμολογίες όσον αφορά τη φιλία, η ομάδα ανάπτυξης έχει ως στόχο, να κάνουν τον καθένα να αισθανθεί από τις σχέσεις του  σαν να ήταν βαθιά και ανθρώπινη και όσο το δυνατόν περισσότερο σύνθετη.

 

 

 

Ενώ άλλα παιχνίδια σας δίνουν επιλογές σε σημεία, επιτρέποντάς σας να πάρετε ορισμένες σημαντικές αποφάσεις, στόχος της ομάδας ανάπτυξης ήταν να δημιουργήσει ένα παιχνίδι που προσαρμόζει όλη η προσοχή του ώστε οι επιλογές που κάνετε, να μπορούν να καταλήξουν όπως σε μια σουρεαλιστική ταινία δράσης ενώ ταυτόχρονα είναι  ένα ήσυχο , στοχαστικό φιλοσοφικό ταξίδι, όπου δε θα χρειαστεί να πυροβολήσετε ούτε μια φορά.

 

Ωστόσο δε θα είναι εφικτός ο διάλογος θα υπάρχουν στιγμές που θα πρέπει να πυροβολήσετε με τη μάχη να είναι ένα ξεχωριστό mode που συνδυάζει στοιχεία παιχνιδιών βολών τρίτου και πρώτου προσώπου καθώς και στοιχεία turn-based strategy RPG. Θα μπορείτε να διαμορφώσετε τη δική σας ομάδα με το δικό σας εξοπλισμό για τον κάθε χαρακτήρα καθώς αντιμετωπίζετε προοδευτικά κύματα εχθρών.

 

 

 

To One Way Trip έρχεται αποκλειστικά στα PS4 και PS Vita  όταν κάνει το ντεμπούτο του το επόμενο έτος. 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ι have a dream...Future is almost here
Δείτε τους κανονισμούς μας για τα posts
Απάντηση σε post Ανανέωση απάντησης Ακύρωση
Δείτε τους κανονισμούς μας για τα posts
Απάντηση σε post Ανανέωση απάντησης Ακύρωση