ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θέλετε να έρθετε στην παρέα μας;

Κάντε εγγραφή για να συνεχίσετε

 • 21

  Νέα μηνύματα την τελευταία ώρα

 • Λάβετε απάντηση μέσα σε λίγα λεπτά

 • 92%

  92% ποσοστό απαντημένων μηνυμάτων

Accepted Solution

View Original

Το πρόβλημα επιλύθηκε

Προβολή αρχικού θέματος
16 Ιούν 2014
Από Zontas-GR

Zontas-GR

 • Award Winner
 • Offline
91%
08 Rank
ΠΡΟΟΔΟΣ

PS4 Game: Shiness

[ Τροποποιήθηκε ]
1 ΑΠΑΝΤΗΣΗ 120 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ 16-06-2014
16 Ιούν 2014
Από Zontas-GR

 

 

To Shiness πρόκειται για ένα action/RPG που θα δούμε από την ομάδα ανάπτυξης Ynnis Interactive. Με αισθητική που θυμίζει έντονα shōnen manga, το Shiness αν και επίσημα δεν κατάφερε να πιάσει το στόχο που είχε τεθεί στο Kickstarter έτσι ώστε να το δούμε στις κονσόλες, τελικά όπως ανακοίνωσε το studio η διαφορά ήταν μικρή οπότε και επίσημα ο τίτλος έρχεται να εμπλουτίσει τη βιβλιοθήκη του PS4.

 

 

Η ιστορία του  Shiness ξεκινά με δύο Wakis τους Chado και Poky να καταλήγουν με το ιπτάμενο πλοίο τους σ'ένα επικίνδυνο νησί. Εκεί θα ζήσουν μια επική περιπέτεια μέσα από ένα πλήθος από διαφορετικές απίθανες ιστορίες και ξέφρενο gameplay. Βέβαια δε θα ταξιδέψουν τον κόσμο του παιχνιδιού μόνοι τους. Συνολικά θα έχετε στην ομάδα σας 5 χαρακτήρες ενώ όπου χρειαστεί θα έχετε στη διάθεσή σας μια γκάμα από κινήσεις πολεμικών και μαγικών τεχνών για να αντιμετωπίσετε τους εχθρούς που θα βρεθούν στο δρόμο σας.  Προσοχή όμως ο κόσμος του παιχνιδιού δε θα είναι στατικός, ανάλογα με τις πράξεις σας και τα quests που εκπληρώνετε η φήμη σας θα αλλάζει δυναμικά. Παράλληλα, δεν έχουν όλα τα στοιχεία του gameplay να κάνουν με τη μάχη, για να μπορέσετε να προχωρήσετε στο παιχνίδι θα πρέπει να συνδυάσετε τις δυνάμεις των ηρώων και να λύσετε διάφορους γρίφους. Εκείνο που ξεχωρίζει όμως απ'την πρώτη στιγμή στο παιχνίδι δεν είναι άλλο από τη γλώσσα που χρησιμοποείται και  η οποία έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για το Shiness. 

 

 

 

Οι χαρακτήρες του τίτλου:

 

Chado: μπορεί να καλέσει ένα βράχο και να τον πετάξει ή να τον χρησιμοποιήσει ως βάρος.

 

Poky: ο "μηχανικός" της ομάδας μπορεί να διορθώσει διάφορα μηχανήματα και να τα στέψει εναντίον των αντιπάλων

 

Rosalya: μπορεί με τη φωτιά της να φωτίσει οποιοδήποτε σκοτεινό σημείο, να εντοπίσει παγίδες αλλά και κρυμμένους αντιπάλους ή ζωά

 

Kayenne: έχει τη δύναμη της τηλεκίνησης, μπορεί να μετακινήσει από απόσταση μη μηχανικά αντικείμενα ή να τραυματίσει τους αντιπάλους.

 

Askel: έχει ένα μαστίγιο που του επιτρέπει να φτάνει αντικείμενα σε απόσταση αλλά και να πιάνει αντικείμενα που έχουν οι άλλοι πάνω τους.

 

 

 

Για να πάρετε μια γεύση για το πως λειτουργούν οι γρίφοι και το σύστημα μάχης δείτε τα παρακάτω βίντεο της pre-alpha έκδοσης του Shiness.

 

 

 

Το Shiness θα το δούμε στο PS4  κάποια στιγμή το 2015.

 

  

 

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ι have a dream...Future is almost here
Δείτε τους κανονισμούς μας για τα posts
Απάντηση σε post Ανανέωση απάντησης Ακύρωση

Accepted Solution

View Original

Το πρόβλημα επιλύθηκε

Προβολή αρχικού θέματος
Award Winner
11
/16

SotirisSrt1988

 • Award Winner
 • Offline
97%
11 Rank
ΠΡΟΟΔΟΣ
SotirisSrt1988
Αποδεκτή Λύση

PS4 Game: Shiness

Δείτε τους κανονισμούς μας για τα posts
Απάντηση σε post Ανανέωση απάντησης Ακύρωση