Son 1 saat içerisinde yeni mesajlar
Dakikalar içerisinde cevap alın
Mesajların yüzde 92% 'i cevaplandı
Herkese selamlar,Tlou:R mp girmeye çalıştığım da (hata-doğrulama başarısız) demektedir sebebi sizce nedir başka yaşayanlar varsa yazabilir mi?Teşekkürler
Aynı şey bende de oldu bu nedir ya ? Sony aradım hata kodunu mail attım resimli bir şekilde oyunu sildim ve tekrar yüklemeyi deniyorum bakalım düzelecek mi?
Bu sorun an itibariyle çoğu kullanıcıda mevcut. Çözülmü için Sony gerekli çalışmaları başlatmıştır.
Malesef ayni problem suan bendede var dogrulama basarisiz dior adam gibi bi update atmadilar su oyuna yillanmis sarap gibi oldugu yerde saydi oyun..
Aynı sorun bende se var. Acaba ISP kaynaklı olabilir mi? Ben superonline fiber internet kullanıyorum. Başka firma internet kullanan var mı yoksa hepimiz superonline mı kullanıyoruz?
Aynı sorunu bende yaşıyorum 2 gün önce giremiyordum dün denedim oyuna girdi bugün gene multiplayer e göremiyorum hata doğrulama başarısız diyor. Sony aradım oyun firmasıyla görüşün diyor.
Evdeki internet superonline mı turk telekom mu?
Website ©2016 Sony Interactive Entertainment Europe Limited. Tüm içerik, oyunlar, isimler ve/veya kostümler, lisanslı eserler, yaratıcı çalışmalar ve ilişkili imajlar, ticari lisanlardır ve telif hakları eser sahiplerine aittir. Tüm hakları gizlidir. Daha fazla bilgi
Deneyiminizi ve reklamları kişiselleştirmek için bu sitede ve diğer sitelerde çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi almak veya ayarları değiştirmek için buraya tıklayın.