Son 1 saat içerisinde yeni mesajlar
Dakikalar içerisinde cevap alın
Mesajların yüzde 92% 'i cevaplandı
Merhaba arkadaşlar, yıllardır PS3 oyuncusuydum. Dualshock3'te analoğu çok hafif sağa kaydırsam bile oyundaki karakterler hareket ediyordu. Fakat PS4 aldıktan sonra oyunda hareket etmem için analoğu en sağa hareket ettirmem gerekiyor ve bu beni resmen soğutuyor PS4'ten. Mesela GTA V aldım PS4 için ama nişan almak falan çok zor geliyor bana. PS3'te ilk oynayışlarımda çok rahat vuruyordum adamları. Bunun zamanla bi ilgisi var mıdır? PS3'ten PS4'e geçen arkadaşlar da varsa yardımcı olabilir misiniz?
PC den ps4 e yeni geçmiş biri olarak 1.oyunun yarısında konsola adapte oldum oyun bittiğinde gayet alışmıştım.
PS3 hala kullanıyorsan bırakman bence çözüm olacaktir
Teşekkürler.
Yapmanız gereken şey ps3 ü tamamen bırakıp direk ps4 e adapte olmaya çalışmak böylece biraz oynandıktan sonra direk alışırsınız
Ps3 den ps4 e geçişte çok sorun olmasa gerek mantık olarak birimler aynı sonuçta. Kısa vade de alışma sürecini atlatırsın. Pc den geçenler ne yapsın aylarca alışmak zorunda kalıyorlar :)
PS3 ile oynarken biraz, PS4 ile oynarken tamamen sağa yatırmanız gerekiyorsa bu durumu düzeltmek için oyun ayarlarından hassasiyeti arttırmayı denemediniz mi?
İlerleyen zamanlarda mutlaka alışırsın. Oyunlarda hassaslık ayarları mevcut. Oradan kendin hassasiyeti dilediğin gibi ayarlayabilirsin. Belli bir noktadan sonra oturtacaksındır diye düşünüyorum. Fazla dert etme.
lan ne üşengeç adamlarsınız ps4 te yaşadığım sorunu ararken hep değişik değişik konu açmışsınız
Website ©2016 Sony Interactive Entertainment Europe Limited. Tüm içerik, oyunlar, isimler ve/veya kostümler, lisanslı eserler, yaratıcı çalışmalar ve ilişkili imajlar, ticari lisanlardır ve telif hakları eser sahiplerine aittir. Tüm hakları gizlidir. Daha fazla bilgi
Deneyiminizi ve reklamları kişiselleştirmek için bu sitede ve diğer sitelerde çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi almak veya ayarları değiştirmek için buraya tıklayın.