Son 1 saat içerisinde yeni mesajlar
Dakikalar içerisinde cevap alın
Mesajların yüzde 92% 'i cevaplandı
Yaz indirimi veya tamamen dijital kategorisinden oyun almak istiyorum .Aklımda olanlar star wars battlefront 2
darks souls 2 ek paketi
gta 5
nioh
elder scrols online . Sizin önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar .Bu arada 100 TL bütçe belirledim şuan ki alışverişim için . Ve de hesabımda darksouls 3
fifa 18
dyıng light the following
mortal kombat xl
rainbow six siege
witcher 3
bloodborne var dahasını hatırlamıyorum
Kardeşim çıkmış ve çıkacak olanlardan alacağım tüm oyunların listesini fiyatlarıyla attım. Kırmızı verilebilecek en yüksek rakam(elbette sana göre değişir) siyah normal fiyatı ve turuncu var ise şu an ki indirimli fiyatı.
Merhaba @fener8701 kardeşim,
Yalnız bu yollamış olduğun fiyat listesi yüksek ihtimalle psn fiyat listesi değil; spotçuların satmış olduğu fiyat listesi..
Kaldı ki çıkmamış oyunların ki bir kısmının çıkış tarihi bile belli değilken fiyatının belirli olması gerçek fiyat politikasını yansıtmıyor.. Ayrıca @Cobaltfg kardeşimizin de sormuş olduğu soru ps store için yanılmıyorsam.. 😊
Yok kardeşim dikkat edersen hepsi ps store☺️ Siyah olanlar. Kırmızılar indirime girince alınacak fiyatı(şahsi düşüncem), biraz detaylı yani karıştırman normal, bir de 99 lu kuruşları yuvarladım. Bi cod wwii yi yanlış yazmışım 256 mıydı neydi o da.
@tarkan999Çıkacak olanlar da zaten sadece kırmızı var. Yani ben en fazla o kadar veririm. — olanlar bende olduğu için fiyat yazmadım.
Bilader onu boşver de star wars battlefront 2 alayım mı ne diyosun . yada titanfall & bf1 bundle var galiba aynı fiyata , ne dersin
@tarkan999Uncharted candır
Kardeşim god of war 4 tavsiyem
Doğru diyosun ama acayip şekilde star wars ve dark souls paketlerini alasım var . Özellikle star warsda hata yapmamak için buraya yazdım
@korkusuz21633Tercih sana kalmış ama bana kalırsa single player sağlam oynayacaksan god of war derim gerisi sana kalmış
@CobaltfgStar Wars Battlefront 2 almaktaki amacınız online oyun mu? Çünkü hikaye kısmı çok kısa ve vasat. Star Wars evreninde olsun da ne olursa olsun diyenlerdenseniz, grafiklere ve oynanışa denilecek çok da bir şey yok. Ama KotOR gibi bir oyun değil -ki ben artık böyle bir oyun bekliyorum. Doğal olarak oyun zevki kişiden kişiye değişir, siz bu tarz bir online oyun arıyor olabilirsiniz.
Betasında uzay savaşları kısmını daha çok beğenmiştim. Tabi o zaman loot box temelli bir sistem olduğundan karakter gelişimindeki dengesizlikler özellikle yer savaşlarında oyundan alınan zevki baltalıyordu. Başlangıçtaki bu loot box felaketinden dolayı çok olumsuz bir izlenim bırakmıştı oyun, ama EA tarafından geri adım atılması ile bir miktar toparlandı. Bir de önümüzdeki dönemde gelecek güncellemeler var, onlar da teşvik edici olabilir.
Alırsanız, keyifli oyunlar dilerim.
Dediğim gibi güncellemeler ile, özellikle sonbahardaki Klon Savaşları güncellemesi ile daha zevkli bir hale geleceğini düşünüyorum. Obi Wan Kenobi, Anakin Skywalker gibi kahramanlar eklenecek. Bir de yıl sonuna doğru yeni bir oyun modu gelecekmiş, görev tabanlı bir mod güzel olabilir.
Özetle Star Wars sevenler için hazır böyle ucuzken almak mantıklı. Ben, Origin Access Premier aboneliği ile verildiği için bilgisayar tarafında değerlendirebilirim şansımı diye düşündüm, o nedenle PS versiyonunu almıyorum.
Tekrar keyifli oyunlar dilerim.
@Cobaltfg@Cobaltfg bilader😊
Battlefront 2 yi çıktığından beri halen oynamaktayım.. hele birde Star Wars fanıysan çok keyifli geçer.. Hikaye modu öyle ahım şahım değil ama onlinedan bayağı keyif alırsın.. Tabii karakter geliştirmek de işin cabası bol vaktin varsa.. God of War kesinlikle kaçırılacak oyun değil.. sonra ben niye daha önce oynamadım bu oyunu deme.. Keyifli oyunlar dilerim 😊
Bilader god of war tartışmaya bile gerek yok da ben kendimce 100 tl dedim bununla da birdewn fazla alayım dedim . dark souls3 ek paketleri ve battlefront 2 alcam gibi . god of war zaten düşecek tekrar
Website ©2016 Sony Interactive Entertainment Europe Limited. Tüm içerik, oyunlar, isimler ve/veya kostümler, lisanslı eserler, yaratıcı çalışmalar ve ilişkili imajlar, ticari lisanlardır ve telif hakları eser sahiplerine aittir. Tüm hakları gizlidir. Daha fazla bilgi
Deneyiminizi ve reklamları kişiselleştirmek için bu sitede ve diğer sitelerde çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi almak veya ayarları değiştirmek için buraya tıklayın.